Döntöttek a Skótok, a többség NEM akar elszakadni

Fontos szavazás volt Skóciában, a többség nem akar elszakadni az Egyesült Királyság uniójából. Ez véleményem szerint jót jelent Európának is, illetve Skóciának is, mivel sok vesztesége származott volna, ha elszakadnak. Igazából több vesztesége, mint nyeresége (erről itt írtunk)

A szavazás összeszámlálása még nem záródott le, de már most tudni, hogy 80% feletti volt a részvétel.
Az árfolyamba már beárazodótt a döntés, az elmúlt napokban erősödött a font. Valószínűleg kisebb korrekció után, tovább tarthat a most megkezdett trend, és 1,65-1,66-os szint közé emelkedhet a GBPUSD devizapár.

gbpusd_skot

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!