E-trade elemzés

A mai nap a túlárazott részvények elemzéséről szól, elősző cikkünkben a Pandora rádió részvényét elemeztük, és most újra egy magas áron lévő részvényről írunk.  Az E-trade Financial Corporation (Ticker: ETFC) egy klasszikus pénzügyi szolgáltató cég. Az online piac felpörgette az ügyfelek számát, de még így is hektikus árfolyamot láthatunk, ha ránézünk a grafikonra. A 2000-es években a dotcom lufi kipukkanása előtt 700 dolláron is volt a részvény árfolyama, majd hamar le is tolták egészen 60 dollárig, a nagy 2000-es évek utáni emelkedésben részt tudott venni, ezután a következő nagyobb esést a válságban szenvedte el a a többi céghez hasonlóan. A válság után alacsony szinten maradt, és a 7-15 dollár közötti szintek között mozgott. 

etrade

Jelenleg 22,30 dolláron áll az árfolyam, de egy korrekció ennél a cégnél is elképzelhető, tehát utána érdemes csak beszállni vételi oldalra mikor ezt megtörtént. Amennyiben tehát korrekció következik, a 16 dolláros szintig is lecsökkenhet az árfolyama.

etrade_2

A konkurens cégekkel összehasonlítva láthatjuk, hogy a szektor árfolyamai ugyanúgy mozogtak, tehát érdemes odafigyelni mindegyik szereplőre.  Az ábrán is látszik, a legjobban az E-trade (ETFC) ára emelkedett az elmúlt egy évben.

etrade_konkurens

[sam id=”1″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!