Ebédelj Warren Buffettel – frissítve 600 millió Ft

06.06. 2 millió 166 ezer dolláron zárul a licit, több mint 600 millió forint.
06.05. 14:45 – 1 millió dolláron áll a licit, 220 millió Ft, nem kevés

06.03. – Warren Buffett ismét egy ebay aukcióra invitál minket. Aki szeretne vele ebédelni jó mélyen kell a zsebébe nyúlnia. Jelenleg 355 000 dolláron (közel 80 millió Ft) áll a licit, de ez biztosan feljebb fog menni. Tavaly 1 millió dolláron zárult, míg 2012-ben 3,5 millió dollár volt. Június 6-áig lehet licitálni. Az aukció bevételét alapítványok kapják ebben az évben is, és jó célt szolgál. Az aukció győztese elhívhatja magával 7 barátját, az ebéd a New York City Steakhouse Smith & Wollensky-ben lesz.

Forrás: cnnmoney

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!