Egy bróker, aki 2016-ban úgy bulizott, mint az egykori Wall Street farkasa

Pezsgő, bikinis csajok, brókerek, pénz, és törpék. Ezek mind ott voltak Bridgehamptonban abban a nagy buliban, amit egy New York-i  – vagyis azóta már csak volt – bróker tartott. Olyan sokan voltak, hogy nemcsak a medence oldala horpadt be, hanem teljesen szétverték a 20 millió dollárt érő kastélyt. Fellépett egy floridai rapper, Ace Hood, aki információk szerint a tetőről rappelt. Erről egy kis videóízelítő itt, majd a videó alatt még további képeket is láthatsz.

A bróker, vagyis a szervező, Brett Barna a Moore Capital Managementnél dolgozott már 6 éve, viszont a buli után ki is rúgták, mert nem illik bele a Wall Street képébe. Nem is csodálom, miután kiderültek az információk, sőt még olyan hír is jött, hogy több elhagyatott szobában használt óvszereket találtak. 1 millió dollárra pereli a kastély tulajdonosa a brókert, aki jelenleg még nem jelentkezett a hétvégi bérleti díjjal sem. Nézd meg a képeket a buliról!

hamptonsbuli hamptonsbuli2 hamptonsbuli3 hamptonsbuli4 hamptonsbuli5 hamptonsbuli6 hamptonsbuli7 hamptonsbuli8 hamptonsbuli9 hamptonsbuli10

https://www.instagram.com/p/BHc_s2LAT5T/

Videók a Wall Street farkasáról, amikor még nem kapták el

 

Forrás: Telegraph
Fotó Instagram

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!