Egy érdekes penny stock, Jordan Belfort imádná

A Cassidy Ventures Inc (CSVN), árfolyam még mindig pluszban tartózkodik az elmúlt két hónapban. Elég érdekes szituáció áll, mivel a cégnek szinte alig van vagyona, a kötelezettsége 55 millió Ft körül van, és 10,5 millió Ft vesztesége volt az előző negyedévben. Ezért is néznek furcsán a befektetők, miért lett hírtelen nagyobb forgalom a részvényen, méghozzá picit emelkedni is tudott. 840 ezer db részvény cserélt gazdát május 30-án, aminek összértéke 1,7 millió dollár (lehet Jordan Belfort spekulál, na jó ez csak vicc,). Az tény, hogy nagyon nagy szám egy ilyen céghez képest. A vállalatnak még weblapja sincs, mi is rákerestünk tényleg nem találtunk. Van egy hasonló nevű cég, de az ő cégformájuk LLC és nem Inc.

Ezt a részvényt azért hoztuk most példának, mert jól szemlélteti, érdemes utána nézni a részvényeknek. Sőt az ilyen még akár jól is jöhet, mivel véleményünk szerint a 2 dolláros ár elég túlzó, a reális ára valahol 0,1-0,2 dollár közé tennénk. Vicces részvény az biztos.

csvn_penny

 

Olvasd el a többi hasonló penny stock elemzést is, stabil részvényekről is írtunk már.

Forrás: yahoo.finance

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!