Egy érdekes penny stock, Jordan Belfort imádná

A Cassidy Ventures Inc (CSVN), árfolyam még mindig pluszban tartózkodik az elmúlt két hónapban. Elég érdekes szituáció áll, mivel a cégnek szinte alig van vagyona, a kötelezettsége 55 millió Ft körül van, és 10,5 millió Ft vesztesége volt az előző negyedévben. Ezért is néznek furcsán a befektetők, miért lett hírtelen nagyobb forgalom a részvényen, méghozzá picit emelkedni is tudott. 840 ezer db részvény cserélt gazdát május 30-án, aminek összértéke 1,7 millió dollár (lehet Jordan Belfort spekulál, na jó ez csak vicc,). Az tény, hogy nagyon nagy szám egy ilyen céghez képest. A vállalatnak még weblapja sincs, mi is rákerestünk tényleg nem találtunk. Van egy hasonló nevű cég, de az ő cégformájuk LLC és nem Inc.

Ezt a részvényt azért hoztuk most példának, mert jól szemlélteti, érdemes utána nézni a részvényeknek. Sőt az ilyen még akár jól is jöhet, mivel véleményünk szerint a 2 dolláros ár elég túlzó, a reális ára valahol 0,1-0,2 dollár közé tennénk. Vicces részvény az biztos.

csvn_penny

 

Olvasd el a többi hasonló penny stock elemzést is, stabil részvényekről is írtunk már.

Forrás: yahoo.finance

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!