Egy kávézó, amiben kávét nem tudsz venni, mégis milliókat kaszál és te is ismered

Képzeld el, hogy ott vagy vállalkozóként, beindítod a kávézódat. Szépen megy is, majd egyszer csak megjelenik egy filmstáb, hogy szeretné kibérelni a kávézódat. Pénzt is kapsz érte, tuti siker. Nos ennél is tovább ment a Los Angeles-i Quality Cafe. Egyre több filmfelkérésük lett, így úgy döntöttek, inkább nem is árulnak kávét, hanem a filmeseknek átadják a terepet. Melyik filmekben láthattad?

A Hetedik, a Mr. és Mrs. Smith, a Kapj el, ha tudsz, és az 500 nap nyár című filmek is a Quality Cafeban forgatták néhány jelenetüket. Szerintem a tulajdonosok nem is gondolták volna, hogy ebből fogják keresni a pénzt.

Erről itt egy összeállítás a kávézó eddigi filmes múltjáról:

Fotó: screenrant.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!