Egyre több marihuána reklám jelenik meg

Colorado és Washington államban már legális a marihuána. Egyre több reklámot készítenek már a fű reklámozására. A Kurupt cég alábbi a reklámjában Snoop Dogg és Pharrell Williams is szerepel.

A fűvel kapcsolatos részvényekről itt írtunk már: Legyél drogbáró legálisan.
Megírtuk a Legyél drogbáró legálisan 2 cikket is., amiben frissítjük értesüléseinket. És egy átfogó elemzéssel bemutatjuk, melyik részvényekre érdemes figyelni. Igaz még az első cikkben szereplő részvények is emelkedhetnek, nem is keveset. A miérteket és az arra adott válaszokat a héten megjelent cikkben olvashatjátok, így érdemes visszatérni a minnerre.

Update: A Legyél drogbáró legálisan 3. cikk is elkészült.

Forrás: youtube, 444.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!