Egyre több marihuána reklám jelenik meg

Colorado és Washington államban már legális a marihuána. Egyre több reklámot készítenek már a fű reklámozására. A Kurupt cég alábbi a reklámjában Snoop Dogg és Pharrell Williams is szerepel.

A fűvel kapcsolatos részvényekről itt írtunk már: Legyél drogbáró legálisan.
Megírtuk a Legyél drogbáró legálisan 2 cikket is., amiben frissítjük értesüléseinket. És egy átfogó elemzéssel bemutatjuk, melyik részvényekre érdemes figyelni. Igaz még az első cikkben szereplő részvények is emelkedhetnek, nem is keveset. A miérteket és az arra adott válaszokat a héten megjelent cikkben olvashatjátok, így érdemes visszatérni a minnerre.

Update: A Legyél drogbáró legálisan 3. cikk is elkészült.

Forrás: youtube, 444.hu

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!