Eladó céged van? Hirdesd meg a Minneren!

Dátum

Megosztás

A Minner Facebook csoportjában heti rendszerességgel érkezik megkeresés, hogy valaki el szeretné adni a vállalkozását. Bár léteznek erre szakosodott magyar oldalak, ezek még nem kerültek bele a vérkeringésbe, a vállalkozók rutinjába. (Ez ugye a tipikus közvetítő oldal probléma, hogy amíg nincs kínálat, addig kereslet sem jön és vica versa.)

A jelenleg működő fb csoportok (meg mondjuk a jófogás) azért nem tudnak jól működni, mert a hirdetők sok esetben hiányos adatokat adnak meg, titkolózva írnak, a témához mérten túl közvetlenül és pontatlanul fogalmazzák meg a posztokat. Nem sugárzik róluk a megbízhatóság és a hitelesség.

Itt lép színre a Minner! Úgy döntöttünk elkezdünk jobban foglalkozni a témával és ezzel is segíteni titeket. Ahelyett, hogy a Facebook csoportokat öntenék el az ilyen posztok, lesz egy ezeknek dedikált menüpontunk, amiben mindig bemutatjuk az éppen aktuális eladó cégeket. A csoportdban is megjelensz majd, de nem egyesével megy ki minden. Ezen felül arra is figyelmet fordítunk majd, hogy minden pontos és releváns információ kiderüljön számotokra.

Ha rendelkezel eladó céggel és kihasználnád a Minner elérését:

  1. Töltsd ki a lenti űrlapot.
  2. Felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a cégeladás részleteit.
  3. Együtt megfogalmazzuk a hirdetés szövegét, segítünk akár a cégérték és az eladási ár becslésében.
  4. Havi 1 tartalomban maximum 10 hirdetés jelenik majd meg, amik közé bekerülhetsz. Érkezési sorrendben töltjük fel a helyeket, de szűrűnk. Nekünk is az az érdekünk, hogy minél jobb cégek kerüljenek ki és szülessenek tranzackiók.
  5. Az elkészült tartalmat hirdetjük a Facebookon, a csoportban és persze a Minneren.

A szolgáltatás ára nettó 40.000 Ft (+áfa). Ez az ár már tartalmazza a hirdetésekre költött összeget is és ami fontos: NEM kérünk jutalékot a tranzakcióból.

Mit kapsz ezért cserébe? Természetesen elérést egy olyan magyarországi közösségben, ahol valódi vevők és érdeklődök látják majd a céged.

Itt azért akadhat vevő 😉

Ha céget vennél, nincs más dolgod, mint figyelni a Minneren megjelenő tartalmakat és szemezgetni az általunk bemutatott cégekkel.

Az említett adatkezelési tájékoztató

Egy kis segítség a cégértékeléshez:

Fotó: Canva

Nyiri Donát
Nyiri Donát
Több, mint 6 éve foglalkozom tartalomgyártással. Máig imádok kutatni, információt átadni. A célom, hogy úgy tanulj valami újat, hogy közben minden egyes mondat szórakoztat is. A Minnernél hasznos üzleti tartalmakkal, a Tízes Lista nevű Youtube csatornán pedig a világ érdekességeiről szóló videókkal próbálom elérni ugyanezt.