Elindult a Buda-Cash ügyfelek kártalanítása

A Befektetés Védelmi Alap honlapján megjelent egy külön aloldal, ahol a Buda-Cash károsultak olvashatják, hogy milyen módon juthatnak a pénzükhöz. Érdemes minél előbb elindítani a folyamatot, mivel ügyfelenként más és más lehet az elbírálás ideje. Az sem mindegy, hogy az adott ügyfél mennyire bonyolult pozíciókban volt, és a BEVA-nak is sokat kell számolnia. A Beva az igényérvényesítés első napjaként 2015. március 27-ét határozza meg, a kártalanítási kérelmeket ettől a naptól kezdődő egy éven belül, 2016. március 26-ig lehet benyújtani.

A BEVA honlapján minden ehhez kapcsolód informáiciót megkapunk, 90 nap alatt el is bírálják a kérvényünket attól a naptól számítva, amikor:  “felszámoló már nyilatkozni tud arról, hogy az egyes ügyfelek részére mit ad ki a BUDA-CASH Zrt., és mi az a hiány, ami után kártalanítani kell az ügyfelet, a Beva haladéktalanul megkezdi és legkésőbb kilencven napon belül elbírálja a benyújtott kártalanítási kérelmeket.” (forrás Beva)

Ehhez kapcsolódó cikkünk:
Milyen esetben kártalanítja a BEVA a Buda-Cash-es ügyfeleket

Forrás: BVA.hu

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!