Élőben tanulhatsz Berkitől a személyes márka építésről

Szerintem Berki Krisztiánt nem kell bemutatnom senkinek. Megosztó személyiség, abban biztosak lehetünk, én úgy gondolom az énmárkáról, vagy a saját márka építésről sokat tanulhatunk tőle. Április 12-én a Lurdy Moziban Berki Krisztiántól tanulhatsz a személyes márka építésről.

A Rapid Business Akadémia esemény sorozatában tehát részt vesz Berki Krisztián. Pár órája találtam rá erre az esemény sorozatra, igen Berki miatt figyeltem fel rá. Berkire valószínűleg sokan kíváncsiak is lesznek. Kellő motivációt adhat a fiataloknak, vállalkozóknak. Az ilyen eseményekre azért jó elmenni, mert már lehet, hogy egy mondat is segít valamiben, átrendezi a gondolataidat, inspirál… A 3500 FT-os jegyár pedig nagyon baráti, kedvező.
Ide kattintva eléred az esemény Facebook oldalát.

Személyes márka építés
Ez egy nehéz műfaj. Folyamatosan topon kel lenned, de ha sikeresen csinálod, akkor hamar megtérül a belé fektetett munka. Hogy milyen ereje van? Én, ahogy említettem, Berki miatt figyeltem fel az eseményre. Most már érted.

Erről eszembe is jutott egy idézet, amit meg is kerestem nektek:

„A Te márkád az, amit akkor mondanak rólad, amikor nem vagy ott a szobában.” – Jeff Bezos, az Amazon alapítója

Április 12- ig van időd átolvasni a Minner vállalkozás ötleteit (már több mint 100-at olvashatsz), válaszd ki azokat, ahol a személyes márka építés fontos lehet (igazából mindegyiknél), majd menj el az eseményre és vágj bele az ötletbe! Kattints ide a vállalkozás ötletekért! 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!