KezdőlapGazdaság és üzletElőre eladni a vevőknek, vendégeknek a "fogyasztást", szolgáltatást - Az én Hypoxi...

Előre eladni a vevőknek, vendégeknek a “fogyasztást”, szolgáltatást – Az én Hypoxi bizniszem

-

Páromat mindig azzal csesztetem, hogy szerezzünk már be egy Hypoxi gépet, és pár hónap alatt megtérül. Ez a gép azt tudja, hogy vákumban tudunk benne sportolni (hölgyek főként), így feszesebb lesz a bőr például a popón is, illetve nagyon jó narancsbőr eltávolító. Elvégre szabadúszó vagyok, el tudnám vezényelni ezt az üzletágat 🙂 Mondtam is neki, van egy ötletem, tudom, hogy az 550 ezer forintos gép nem olcsó, bár így is hamar megtérülne. Előre eladnánk bérleteket. Nem is kellene sokat összegyűjteni.

Kb. 12 alkalom kell, hogy valakinek hasson a Hypoxi edzés (egy alkalom kb. 30-40 perc). Azaz átlag 20 000 forintos bérlettel számolva / fő -nél kijön, hogy 28 ember kellene, hogy azonnal kitermelje a gép árát. Nem is rossz, igaz? Márpedig a narancsbőr a hölgyeknél nagyon is fontos kérdés, így még marketingre is alig kellene költeni. De ez a cikk nem azért íródott, hogy most ezt az ötletet kitárgyaljuk. Hanem, hogy rávilágítsak egy érdekes vállalkozás ötletre. 

Remélem tetszett az a gondolatmenet, hogy előre szerzek ügyfeleket úgy, hogy még nincs is meg a gép. Persze kockázatos, de mi lenne, ha másik oldalról közelítenénk meg. Tételezzük fel, én éppen tervezek nyitni egy alakformáló szalont valamelyik utcában / városban. És csak akkor indítom be a bizniszt, ha minimum 50 bérletet eladtam (csak példa). Az indulásnál természetesen még kedvezményes bérletet kínálnék, így a beindulás kockázata csökkent, és még az első vendégek jól is járnak.

Még mennyi területen el lehetne ezt játszani. Igaz?
41.vállalkozá ötlet – Early bird termék közvetítő erről szól. Érdemes ránézned!

Továbbá ehhez kapcsolódó cikk:
Törzsvásárló, kiszámítható stabil bevétel – Hogyan lesz vevőm, ügyfelem, felhasználóm? – 7. rész

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek