Én is Oravecz Nóra napközise leszek

Oravecz Nóra picit megosztó személyiség. Valaki szereti, valaki nem. Na ezt most jól leírtam. Nem is olyan régen olvastam valahol, hogy idézeteket kedvelők, olvasók többsége nem a magas intelligenciájúak közül kerül ki. Elvileg tudósok jöttek rá (bár nem mindig lehet nekik hinni). Hát nem tudom, szerintem okosan felhasználva az idézeteket mindenkire lehet hatni és persze hasznos is, főleg a példaképeink idézetei. Motivációs tényezőként sem utolsó. Ezt nem is ragozom tovább, a Minneren a követőim várják az idézeteket (legalábbis többen jeleztétek).

A napkozi.blog.hu -t (Napközi)  Nóra azért hozta létre, hogy blogírásról, és személyes márkaépítésről osszon meg tudásanyagot. És ezt nem bizniszként teszi, hanem teljesen ingyen. Ezzel sokat segít, mivel nehéz elindulni, és átlátni teljesen a folyamatokat.
Az egyik új tartalmában olyan példákat hoz, amit részben én is használok, de újakat is olvastam nála: TARTALOMGYÁRTÁS MESTERFOKON: ÍGY LESZ MINDIG TARTALMAD!

Kinek lehet hasznos napközi?

  • új blogolóknak
  • céges blogíróknak, szövegíróknak
  • marketingeseknek
  • vállalkozóknak

A márkaépítés nagyon nehéz, sőt az olvasótábort megtartani is nehéz. Én is tudom 🙂 , elvégre a Minner.hu -t én is a nulláról húztam fel úgy, hogy nagyobb tőke befektetés nem is történt. Tudtad, hogy néha el-el lestem Nóra blogbejegyzéseiből trükköket? A Facebookját is figyeltem, mert néha ki tudtam belőle hámozni mi kell még ahhoz, hogy nekem is több követőm legyen. És be is jött. Naponta kapok Facebookon is üzenetet, heti 3-4 “rajongói” üzenetet is kapok, ami csak arról szól, hogy a Minner.hu nagyon jó.

Én ott leszek a napköziben.

Nézz rá a szakmai blogjára: napkozi.blog.hu

Fotó: Oravecz Nóra/Facebook

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!