Érdemes zöld befektetésben gondolkodni?

Sokan úgy vélik a kormányok egyre jobban támogatják majd a zöld energiát, ezért az ilyen befektetések az elkövetkező években jól hozhatnak. Érdemes megnézni az olyan befektetési alapokat, amik kifejezetten zöld energiára specializálódtak.

A Allianz Global Water alapja nagyon jól teljesít, éves 10% átlag hozamot tud felmutatni. Az alap nyílt végű, így közben is tudunk vásárolni, sőt könnyű megválni a befektetésünktől. A mostani korrekció a beszálláshoz jó is lehet.

allianz zold alap

 

Az ETF-ek között is sok jól teljesítő befektetési lehetőséget találunk. Azért is jó az ETF, mert olcsóbb, mint a befektetési alap.
A PowerShares WilderHill Progressive Energy Portfolio hozza éves szinten a legjobb számokat. Ezeket a befektetéseket bármelyik haza brókercégnél elérhetjük.

powershares_wilderhill_progressive

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!