Érdemes zöld befektetésben gondolkodni?

Sokan úgy vélik a kormányok egyre jobban támogatják majd a zöld energiát, ezért az ilyen befektetések az elkövetkező években jól hozhatnak. Érdemes megnézni az olyan befektetési alapokat, amik kifejezetten zöld energiára specializálódtak.

A Allianz Global Water alapja nagyon jól teljesít, éves 10% átlag hozamot tud felmutatni. Az alap nyílt végű, így közben is tudunk vásárolni, sőt könnyű megválni a befektetésünktől. A mostani korrekció a beszálláshoz jó is lehet.

allianz zold alap

 

Az ETF-ek között is sok jól teljesítő befektetési lehetőséget találunk. Azért is jó az ETF, mert olcsóbb, mint a befektetési alap.
A PowerShares WilderHill Progressive Energy Portfolio hozza éves szinten a legjobb számokat. Ezeket a befektetéseket bármelyik haza brókercégnél elérhetjük.

powershares_wilderhill_progressive

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!