Erről már lemaradtál! A nagy Foci EB biznisz…, de van egy tippem!

A foci EB közeledtével egyre jobban azt látom, hogy sokan alapoznak erre az 1 hónapra. Sokan új vállalkozást is csináltak csak azért, hogy meglovagolják, kihasználják az EB-t. Ami persze érthető is, de azért néha túlzás is, hiszem mégis csak 1 hónapról van szó. Nem? De nézzük, mivel lehet igazán kihasználni! Vigyázz, olyan egyszerű az ötlet, hogy az már nagyon-nagyon felkeltheti az érdeklődésed, motivál, és azonnal gondolkodásra sarkall. Így csak akkor olvasd a tovább a tartalmat, ha erre felkészültél!

Tippelős játékok

Annyi tippelős oldallal el leszünk látva, hogy alig győzzük feltenni a tippjeinket az egyes meccsekre. Ez egyébként jó ötlet akkor, ha EB-re és VB-re is megcsináljuk, és legközelebb is tudjuk használni, de sajnos ezek időszakos játékok, nehéz szponzorokat meggyőzni.

Kivetítős biznisz

Több olyan vállalkozást/kocsmát/pubot is láttam hirdetni, akik nagy kivetítőt tesznek be, és külön EB-s promóciókat készítettek. Még talán ezért érthető is. Sőt így akár be is indítható, fellendíthető egy új/meglévő pub, kocsma. Szóval ezen érdemes lesz elgondolkodni. A következő bekezdésből inspirálódhatsz is!

Webshop, több focis (EB-s) termékkel – ez már érdekelhet

Egy jól felépített EB-s kampánnyal, akár egy webshop későbbi sikerét is meg lehet alapozni. Nemcsak a már működő webshopokra értem, hanem akár egy újra is.

Jól érted! Minden ehhez hasonló nagyobb eseményt meglovagolva egy új webshopot még egyszerűbb beindítani. Néhány példa:

  • foci eb, vb
  • Karácsony
  • olimpia

Ezek mind olyan “események”, ami köré könnyű aktuálisan meglovagolni az érdeklődést, majd utána ebből már tudsz építkezni. Hogy értem ezt? Amikor olvasod a Minneres vállalkozás ötleteket, akkor gondolj bele abba, hogy mi lenne, ha karácsonykor indítod be az adott bizniszt (Karácsony előtt, szeptemberben, vagy októberben). Általában a kereskedelembe ilyenkor jön be a legtöbb pénz, sok cégnek az éves bevételének 30-40%-a ilyenkor realizálódik. Tehát, te azonnal jó időszakba csöppennél bele! Wáóó! Ez már hasznos információ! Igaz? Na ezért olvasod te a Minnert! Egy apró infó, ami milliókat hozhat, apró trükk, de hatásos!

Lájkold, ha tetszett ez a cikk! Oszd meg ismerőseiddel! #euro2016

Nézz rá a vállalkozás ötletekre!  Már 146 üzleti ötlet fenn van a Minneren! Csak rád vár, hogy megvalósítsd!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!