Este amerikai kamatdöntés, még lehet érdekes is

Ma este 20:00-kor kamatdöntés lesz az USA-ban. Az elemzők azt várják, hogy marad a mostani 0,25%-os szint. A kötvényvásárlási programot már csökkentette a FED, és nemsokára várható a jegybanki alapkamat emelése. Nem biztos, hogy most történik meg. Már láthattunk viszont, hogy például Új-Zéland emelte a kamatát.

Egy friss inflációs jelentés szerint (bal felső ábra), már emelkedésbe kezdett az amerikai infláció, így lassan a monetáris lazításnak vége. Amennyiben este a nyilatkozatok, adatok is ezt támasztják alá, akkor dollár erősödésre számíthatunk a kereskedésben. Ez azt is jelenti, hogy a forint a dollárral szemben gyengülhet is, így érdemes arra is odafigyelni.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!