Ez bejött. Én mondtam, ilyen céget szeretnék

A többi befektető is úgy gondolta, jó vétel lehet a Fluor Corporation. Persze egy érdekes helyzet állt elő. Mi azt írtuk előző elemzésünkben, hogy további csökkenés valószínűleg nem várható, mert egy tőkeerős cégről beszélünk. Ezután közrejátszott egy erős fundamentum, ami jelen esetben az olaj árának emelkedése. Az olajárra az iraki terror cselekmények hatottak ebben a hónapban. Ez is eredményezte, hogy az árfolyam 4,3%-ot emelkedett az elemzésünk óta (május 22. óta).

Az alábbi grafikonon a zöld nyíllal jelöltük az előző elemzésünket. Az elemzésünk még mindig megállja a helyét, tehát nem kell attól félni, hogy bezuhanna az árfolyam. De azért jobb félni, mint megijedni. 74 dollár alá való csökkenés után inkább zárjuk a vételi pozíciót, ezalatt nem érdemes emelkedésre spekulálni a mostani állás szerint. Ha az árfolyam átlépi a 80-as szintet akkor viszont közel kerülhet akár a 100-as hoz is, ami közel 30%-os emelkedés a mostani szintről.

Két nagy elemző cég is 90 dollár közelébe várja az árfolyamot.
Cowen célára: 90 dollár
Global Hunter Securities célára: 87 dollár

flr_juni

Olvass bele a tőzsdei cikkekbe, érdekesek és bárki számára érthetőek:
Ide kattintva érdekes cikkeket olvashatsz

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!