Ezért nem lettem bestseller író! Mi lesz a Vigyázat Brókerek könyvvel?

2015. júliusában gőzerővel belevágtam egy regény írásába. A tervem az volt, hogy az első 100 oldalt a Minner.hu -ra feltöltöm, majd a további kb 200-300 oldalt befejezem, és könyvben kiadatom. A címe is megvolt: Vigyázat Brókerek! A történetek, szereplők is teljesen kész voltak. Szépen be is indult, több száz olvasója volt az első oldalaknak már az első héten. Az ötletem kiindulása az volt, hogy megírtam ezt a cikket: Így kereshetsz egy év alatt 124 millió forintot csak könyvekkel!

Gondoltam ez tuti recept. Na igen, sikerült is bevonni az olvasókat. Jó ötlet volt az is, hogy az első oldalakba belelátnak. Szóval a recept működött volna, ha nem hiányzik valami. Tudod mi? Az, hogy jelenlegi tudásom szerint alkalmatlan vagyok ilyen regény írására. Hiába írtam össze rengeteg kis mini epizódot, dolgoztam ki a karaktereket, hiába olvastam el milliószor hogyan is kell regényt írni… Sajnos össze rakni ezeket még nehezebb. Sőt úgy összerakni, hogy abból ténylegesen sikeres könyv legyen, az most nem igazán megy. Arra jutottam, hogy később kellő tudás birtokában újra bele is vághatok ebbe a projektbe. Viszont volt itt valami végig az orrom előtt, amire nem is gondoltam 🙂 Mégpedig az, hogy akár meg is bízhatok valakit, hogy egy vázlat, leírás alapján ebből regényt írjon, sokan teszik ezt. Van még remény!

Szóval a könyves projektem receptje ez volt:

  1. A Minner.hu-ra, vagy valahová feltölteni a könyvhöz kapcsolódó részeket, első 50-80 oldalt. Első 20 oldal fel is került >>> Vigyázat! Brókerek (valamiért a cikkajánló alá teszi be az oldalak közötti váltást, majd figyelj rá!)
  2. Bevonni az olvasótábort, folyamatosan aktivizálni őket.
  3. Facebookon többször posztolni róla, hogy az egyes részekbe több betekintést nyerjenek az olvasók.
  4. Az olvasók véleménye alapján is változtatni a könyv tartalmán.
  5. Reklámozni, hogy később a könyv megjelenésekor azonnal többen vegyék.

Nagyjából ennyi! Mit szólsz hozzá?

Ehhez kapcsolódó cikk: El tudsz adni napi 5 könyvet egyedül vagy 15-öt könyvesboltokon keresztül? (online/offline)

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!