Ezt az ausztrál játékbarlangot te is kiprobálnád!

Melbourneben egy új játék központot nyitottak, amiben kihasználják a virttális valóság adta lehetőségeket. Végre megvalósul az, amiről a legtöbb gamer álmodott, hogy ténylegsen bent lehessél a játékban. 4300 négyzetméteres raktárépület elég ahhoz, hogy bőven elférjen 6 játékos. 129 db  PlayStation Eye kamerát szereltek fel, és a játékosok hátizsákjában egy-egy Alienware Alpha PC található, melyhez csatlakozik az Oculus Rift DK2 virtuális szemüveg. (videó a cikk végén)

3 év alatt sikerült megvalósítani ezt a játékbarlangot. A már meglévő technológiát kellett csak beleépíteni, de így is hosszas tervezés kellett hozzá. A virtuális valóság több területen is tért fog hódítani, például a játékpiac mellett a pornó iparba is.

Tudtad, hogy a játéktermekben most történik még csak egy változás? Sőt az új generációs játéktermek még hiányoznak. Erről írtam a 28. vállalkozás ötletben: Új generációs játékterem üzemeltetése. Nézd meg a videót, majd kattints az ötletre.

Fotó: zerolatencyvr.com
Forrás: Cnet

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!