KezdőlapGazdaság és üzletEzt az ausztrál játékbarlangot te is kiprobálnád!

Ezt az ausztrál játékbarlangot te is kiprobálnád!

-

Melbourneben egy új játék központot nyitottak, amiben kihasználják a virttális valóság adta lehetőségeket. Végre megvalósul az, amiről a legtöbb gamer álmodott, hogy ténylegsen bent lehessél a játékban. 4300 négyzetméteres raktárépület elég ahhoz, hogy bőven elférjen 6 játékos. 129 db  PlayStation Eye kamerát szereltek fel, és a játékosok hátizsákjában egy-egy Alienware Alpha PC található, melyhez csatlakozik az Oculus Rift DK2 virtuális szemüveg. (videó a cikk végén)

3 év alatt sikerült megvalósítani ezt a játékbarlangot. A már meglévő technológiát kellett csak beleépíteni, de így is hosszas tervezés kellett hozzá. A virtuális valóság több területen is tért fog hódítani, például a játékpiac mellett a pornó iparba is.

Tudtad, hogy a játéktermekben most történik még csak egy változás? Sőt az új generációs játéktermek még hiányoznak. Erről írtam a 28. vállalkozás ötletben: Új generációs játékterem üzemeltetése. Nézd meg a videót, majd kattints az ötletre.

Fotó: zerolatencyvr.com
Forrás: Cnet

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek