Gondolj a könyvespolcodra! Mennyi könyvet vettél meg úgy, hogy nem olvastad ki? Így vagyunk az önképzéssel is. Ha a következő ösztönző dolgot már az egyetemen is alkalmazták volna, akkor lehet, hogy én is előbb végeztem volna. Bevezettem egy újdonságot a videós oktató oldalamon, amit itthon még senki nem alkalmazott az oktatás piacon! A MinnerAkadémiá üzleti videós oktató portált üzemeltetem már közel 2 éve és észrevettem egy dolgot, ami egyébként ennek az oktatási szektornak egy nagy problémája. Vagyis az online videós oktatásoknál a hallgatók bár beszerzik a videós képzéseket, de annak megnézését halogatják. Tavaly már elkezdtem cselekedni, például hirdetéseket adtam fel, amit főleg a meglévő tanítványok láttak, azzal már emelkedett a tanulási kedv. Aztán nekiültem, ötleteltem, hogy mivel lehetne még őket motiválni, ösztönözni a tanulásra. Szintén megfigyelések alapján kitaláltam valamit!

Ha 48 órán belül megnézed, kedvezményt kapsz

Egy tanítványom mesélte, hogy egy nemzetközi online egyetemen egy olyan megoldást alkalmaznak, hogyha 2 hét alatt meg tudod tanulni az adott tananyagot és levizsgázol akkor olcsóbb, mintha később tennéd. Mondom ez már jó, de valójában hasonló mint itthon a költségtérítéses, csúszol, akkor többet kell fizetned. De azonnal bevillant, valami az a szikra, ami pont kellett.

Azonnal használható tudást kapsz a MinnerAkadémián, ezért is szeretném ösztönözni, hogy minél előbb végezzék el a kurzust a tanítványok, mert annál előbb lesznek még sikeresebbek. 

A jó ötlet mindig egyszerű és könnyen kommunikálható. Ezért sok ötletet kitaláltam ezzel kapcsolatban is és természetesen ezekből rengeteget elvetettem. Egy van, ami nyert. Ezzel elérem, hogy ne halogassátok a MinnerAkadémián található videós online kurzusok megnézését, vagyis a tanulást. Ha 48 órán belül megnézed, akkor kedvezményesen meg tudod venni a kurzust. 26-an már így vásároltatok oktatást és 93%-ban megnézték, egy valaki volt, akinél egy videó maradt el a végén (nyugi megnézheti utána is)!!! Aki már 80%-ig megnézi ő is örök hozzáférést kap. (további részletek a lejjebb görgetve)

Ezzel ösztönözlek titeket a tanulásra

Ezt nézd! Öröm látni! Egy hallgató a Facebook marketing oktatást falta fel rövid időn belül, kihasználva az akciót. 

Oktatások, amelyekre vonatkozik az ösztönző kedvezmény (-28%):

Mit kell tudni még a kedvezményről?

Ha vállalod, hogy 48 órán belül megnézed az online tananyagot, akkor 28%-kal olcsóbban megkapod a képzést. Ezzel motivállak a tanulásra!  Hajrá! Sok sikert! Használd a tudást!

Ha bankkártyával fizettél, akkor azonnal hozzáférsz a tananyaghoz és 48 órán belül meg tudod nézni, ha 80%-ig végignézted, akkor örök hozzáférést kapsz, ha nem sikerül, akkor jelezd felém!
Ha utalással, akkor a pénz beérkezése után kezdődik a 48 óra. Hajrá!  Utána is hozzáférsz, de annak feltétele, hogy megnézd az időkorláton belül.
Ha valamiért mégsem sikerül megnézni, akkor egyszer szólhatsz, hogy akkor én szeretném most megnézni és kapsz 6 órás hozzáférést, hogy végezz vele, ha nem elúszott. #motiváció

Mire vársz?! Képezd magad most! Használd ki az ösztönző kedvezményt! A MinnerAkadémián azonnal használható tudást kapsz. Nézd meg, használd és legyél még sikeresebb! Kattints ide!

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!