Gondolj a könyvespolcodra! Mennyi könyvet vettél meg úgy, hogy nem olvastad ki? Így vagyunk az önképzéssel is. Ha a következő ösztönző dolgot már az egyetemen is alkalmazták volna, akkor lehet, hogy én is előbb végeztem volna. Bevezettem egy újdonságot a videós oktató oldalamon, amit itthon még senki nem alkalmazott az oktatás piacon! A MinnerAkadémiá üzleti videós oktató portált üzemeltetem már közel 2 éve és észrevettem egy dolgot, ami egyébként ennek az oktatási szektornak egy nagy problémája. Vagyis az online videós oktatásoknál a hallgatók bár beszerzik a videós képzéseket, de annak megnézését halogatják. Tavaly már elkezdtem cselekedni, például hirdetéseket adtam fel, amit főleg a meglévő tanítványok láttak, azzal már emelkedett a tanulási kedv. Aztán nekiültem, ötleteltem, hogy mivel lehetne még őket motiválni, ösztönözni a tanulásra. Szintén megfigyelések alapján kitaláltam valamit!

Ha 48 órán belül megnézed, kedvezményt kapsz

Egy tanítványom mesélte, hogy egy nemzetközi online egyetemen egy olyan megoldást alkalmaznak, hogyha 2 hét alatt meg tudod tanulni az adott tananyagot és levizsgázol akkor olcsóbb, mintha később tennéd. Mondom ez már jó, de valójában hasonló mint itthon a költségtérítéses, csúszol, akkor többet kell fizetned. De azonnal bevillant, valami az a szikra, ami pont kellett.

Azonnal használható tudást kapsz a MinnerAkadémián, ezért is szeretném ösztönözni, hogy minél előbb végezzék el a kurzust a tanítványok, mert annál előbb lesznek még sikeresebbek. 

A jó ötlet mindig egyszerű és könnyen kommunikálható. Ezért sok ötletet kitaláltam ezzel kapcsolatban is és természetesen ezekből rengeteget elvetettem. Egy van, ami nyert. Ezzel elérem, hogy ne halogassátok a MinnerAkadémián található videós online kurzusok megnézését, vagyis a tanulást. Ha 48 órán belül megnézed, akkor kedvezményesen meg tudod venni a kurzust. 26-an már így vásároltatok oktatást és 93%-ban megnézték, egy valaki volt, akinél egy videó maradt el a végén (nyugi megnézheti utána is)!!! Aki már 80%-ig megnézi ő is örök hozzáférést kap. (további részletek a lejjebb görgetve)

Ezzel ösztönözlek titeket a tanulásra

Ezt nézd! Öröm látni! Egy hallgató a Facebook marketing oktatást falta fel rövid időn belül, kihasználva az akciót. 

Oktatások, amelyekre vonatkozik az ösztönző kedvezmény (-28%):

Mit kell tudni még a kedvezményről?

Ha vállalod, hogy 48 órán belül megnézed az online tananyagot, akkor 28%-kal olcsóbban megkapod a képzést. Ezzel motivállak a tanulásra!  Hajrá! Sok sikert! Használd a tudást!

Ha bankkártyával fizettél, akkor azonnal hozzáférsz a tananyaghoz és 48 órán belül meg tudod nézni, ha 80%-ig végignézted, akkor örök hozzáférést kapsz, ha nem sikerül, akkor jelezd felém!
Ha utalással, akkor a pénz beérkezése után kezdődik a 48 óra. Hajrá!  Utána is hozzáférsz, de annak feltétele, hogy megnézd az időkorláton belül.
Ha valamiért mégsem sikerül megnézni, akkor egyszer szólhatsz, hogy akkor én szeretném most megnézni és kapsz 6 órás hozzáférést, hogy végezz vele, ha nem elúszott. #motiváció

Mire vársz?! Képezd magad most! Használd ki az ösztönző kedvezményt! A MinnerAkadémián azonnal használható tudást kapsz. Nézd meg, használd és legyél még sikeresebb! Kattints ide!

Ne csak olvasd, hallgasd is Minnert!
11 érdekes, üzleti, vállalkozásokkal kapcsolatos podcast, hanganyag vár rád! És még bővülni fog! Kattints ide!