Ezzel az appal bármit gyorsan elolvasol

Speed Reader gyorsolvasó applikáció
Speed Reader gyorsolvasó applikáció

Egy hónapja írtunk már egy gyorsolvasó applikációról. Most egy másikról írunk, ami könnyebben használható, és én már ezt használom két hete cikkek olvasására. A neve Speed Reader (a link androidos Play áruházra mutat).

Az applikáció abban szuper, hogy miután feltelepítettük a mobilunkra a megosztási lehetőségek között is ott lesz. Azaz, mikor a Minnert olvasod, majd rámész a menüdben a “Megosztás”-ra, akkor a Speed Reader is ott lesz. Rákattintva máris a gyorsolvasás ablak jön be, ahol máris elkezdi előttünk az előző cikkben leírt módon a szavakat megjeleníteni.

Egy hátránya van csak, hogy az oldalt a legelső szótól behozza, azaz például egy adott cikkben az elején végigpörgeti például a menüt is… Persze ennyi baja legyen csak. Több oldalon is teszteltem, nagyon jól működik, és több beállítási lehetőség is van, főleg gyorsaság szempontjából.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!