Figyelem jelentésszezon! – Coca-Cola, McDondald’s, Yahoo…

Amerikában már elkezdődött a harmadik negyedéves jelentésszezon. Ahogy már többször írtuk ilyenkor a részvények nagyon volatilisek, sőt mozgásuk meghatározhatja az elkövetkező hónapok trendjét.

Ma, október 21-án a következő cégek fognak jelenteni.

Yahoo Inc.  – tőzsde zárás után
Verizon – nyitás előtt
McDonald’s – nyitás előtt
Lexmark – nyitás előtt
Coca-Cola – nyitás előtt

A Yahoonál érdemes lesz figyelni a mozgást, mivel az Alibaba részvénykibocsátása még nem húzta fel eléggé az árfolyamot, tehát lehet bent még mozgás. És persze a nagyok is itt vannak, Coca-Cola, McDonald’s.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!