KezdőlapTőzsdeFordult az olaj. A Google keresések tényleg előre jelezték! 17% profit...

Fordult az olaj. A Google keresések tényleg előre jelezték! 17% profit 1 hónap alatt!

-

Már több minneres elemzésben is olvashattad, hogy a Google kereséseinek statisztikáját segítségül hívhatjuk, és ezzel közelebb kerülhetünk ahhoz, merre is megy az olaj árfolyama. Most úgy néz ki, hogy a keresések száma ismét segített az irány meghatározásában. Az előző cikk megírása óta (egy hónap alatt) 17%-ot emelkedett az olaj árfolyama. Látod? A technológia így segítheti a profitszerzésed.

Nézzük is meg az előző cikkbe belinkelt ábrát. Ezen azt láthattuk, hogy az olajhoz kapcsolódó keresések száma csökkent. Ebből arra következtettünk, hogy nagyobb trend változás nem következik be, így az emelkedő trend folytatódik. (Az ábra nem módosult, így nem készítettem újat.) Kép alatt folytatom!

Google Trends olaj keresések elemzése – Minner.hu
Google Trends olaj keresések elemzése  2016. április 20. – Minner.hu

A Goldman Sachs adatai és elemzése szerint már csökkentették a kitermelést az olajcégek, ez is felnyomta az árfolyamot. A Goldman elemzői szerint 45 és 50 dollár között fog ebben az évben oldalazni az olaj, és 2017-ben fog 60 dollárig emelkedni.

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja, náluk tudsz kereskedni az olajjal, próbáld ki!:
[sam_ad id=”116″ codes=”true”]

Fotó: Wikipédia

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek