Fordult az olaj. A Google keresések tényleg előre jelezték! 17% profit 1 hónap alatt!

Már több minneres elemzésben is olvashattad, hogy a Google kereséseinek statisztikáját segítségül hívhatjuk, és ezzel közelebb kerülhetünk ahhoz, merre is megy az olaj árfolyama. Most úgy néz ki, hogy a keresések száma ismét segített az irány meghatározásában. Az előző cikk megírása óta (egy hónap alatt) 17%-ot emelkedett az olaj árfolyama. Látod? A technológia így segítheti a profitszerzésed.

Nézzük is meg az előző cikkbe belinkelt ábrát. Ezen azt láthattuk, hogy az olajhoz kapcsolódó keresések száma csökkent. Ebből arra következtettünk, hogy nagyobb trend változás nem következik be, így az emelkedő trend folytatódik. (Az ábra nem módosult, így nem készítettem újat.) Kép alatt folytatom!

Google Trends olaj keresések elemzése – Minner.hu
Google Trends olaj keresések elemzése  2016. április 20. – Minner.hu

A Goldman Sachs adatai és elemzése szerint már csökkentették a kitermelést az olajcégek, ez is felnyomta az árfolyamot. A Goldman elemzői szerint 45 és 50 dollár között fog ebben az évben oldalazni az olaj, és 2017-ben fog 60 dollárig emelkedni.

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja, náluk tudsz kereskedni az olajjal, próbáld ki!:
[sam_ad id=”116″ codes=”true”]

Fotó: Wikipédia

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!