Futárköltségek, szállítási trendek. Futárcégek összehasonlítása, kendőzetlen véleményezésük. – podcast

Dátum

Megosztás

Webáruház tulajdonos vagy? Akkor te is nap mint nap szembesülsz a csomagküldéshez kapcsolódó teendőkkel, nehézségekkel. A legtöbb webshop életében a szállítások témaköre egy kellemetlen témakör, mert vagy folyamatosan probléma van vele, nem jön ki a megbízott futárcég, kijön, de nem fér be minden, kijön, de hamarabb, vagy pont hogy később, mint kellene, kijön és elviszi, de nem viszi ki időben, azt írja kiviszi, de közben a vevő azt állítja, hogy nem is járt nála, összetörik a csomag szállítási közben, nem veszi át a csomagot a vevő, mert lassan jutott el hozzá. Vagy pedig a másik véglet, hogy ez mind nincs, de drága a szóban forgó cég díja és ráadásul minden évben még emel is rajta, plusz az üzemanyag felár is jelentősen befolyásolja a témát. Ezekről mind szó lesz a Minner podcastban. Vendégem Csereklyei Bálint, aki kendőzetlenül beszél a futárcégekről is, lehet lesz egy két morcos vezető a hazai futárcégeknél. Bálint az iLogistic fulfillment vállalkozás vezetője, évente több mint 1 millió csomagot adnak fel futárokon keresztül. Szó lesz ártárgyalásról, futárköltség feltűntetési stratégiáról… és még sorolhatnám. Webáruház tulajdonosként ezt nem szabad kihagynod!

Youtube-on itt tudod megnézni a podcastot, hallgatni Spotify-on itt, Apple Podcast-ben itt, vagy az alábbi lejátszókon keresztül:

iLogistic fulfillment cég: ⁠https://ilogistic.hu/⁠

Kapcsolódó cikkek a Minneren:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!