GoPro kamerával felvette, mit dolgozott egésznap

Daniel Williamst zavarta, hogy a legtöbb GoPro-s felvétel, reklám arról szól, hogy valaki szörfözik, ejtőernyőzik, sziklát mászik… Úgy gondolta érdemes megmutatni milyen egy “unalmas” irodai munkanap. A fejére feltette a GoPro kamerát és felvett egy egész napos irodai munkát. Daniel eredetileg dokumentumfilm készítő, így nem áll messze tőle a videózás, ezzel végül is egy kis paródiát akart készíteni a többi tipikus GoPro videóról (az alsó videón láthatsz egy átlagos videót). Az alkotását már közel 2 millióan látták már. A GoPro-is reagált rá “Every day office HERO! #GoPro” kommenttel a videó alatt.

 

Ehhez hasonló cikk: Ők milliókat keresnek Kinder tojás bontogatásból! – (magyarok)

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!