Gurmpy Cat őrület az MTV Movie Awardson. Ez kihat még a tőzsdére is :)

Mindenki imádott cicája, Grumpy Cat vendégeskedett az MTV Movie Awards-on. Pár képet mi is beszúrunk ide. Illetve erről írtunk egy cikket nem is olyan régen. A kisállat tartási kedv megnőtt, és ez kihat a részvényárfolyamokra.
Kattints ide és eléred előző cikkünket: Amikor a macskád tart el
Érdemes megnézni a cikket, a részvény azóta 3,6%-ot emelkedett. A képek végig nézése után kattints a cikkre!

Grumpy Cat arrives with his owner Tabatha Bundesen at the 2014 MTV Movie Awards in Los Angeles Forrás: REUTERS/Lucy Nicholson

Hirdetés:
[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Grumpy cat arrives at the 2014 MTV Movie Awards in Los Angeles
Forrás: REUTERS/Lucy Nicholsongrumpy4
Forrás: Real Grumpy Cat Twitter grumpyt3

Forrás: Jc Caylen Twitter

Kattints ide és eléred előző cikkünket: Amikor a macskád tart el

Nézz körül a minneren, mert kreatív részvényelemzéseket olvashatsz! (Köszi!)

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!