Ha egy kínai részvénybe akarsz fektetni, akkor ebbe tedd a pénzed

Április 17-en a Weibo közösségi site részvényeit kibocsátották. A befektetők szépen fel is hajtották az árat, majd visszakorrigált. 50%-ot tudott maximum emelkedni eddig a részvény. Ennek a közösségi sitenek az lehet az előnye, hogy társkeresésre is használják. A Facebook jó eredményei is feltolhatják az árát, mivel a mobil reklámozás mindkét cégnél a későbbi bevételek nagy hányadát fogják jelenteni, és a FB már kijárta a Weibo előtt az utat. A CitiGroup vételre javasolja a részvényt 22,6 dolláros célárral. Philip Van Deusen a Tigress pénzügyi vállalat elemzője szerint 78%-kal nő a Weibo árbevétele az elkövetkező 12 hónapban.

A grafikonjára ránézve láthatjuk, hogy ha tovább szűkül a mozgása, akár felfelé ki is törhet. A külföldi elemzők is inkább vételre, mint eladásra javasolják. 30-50%-ot ebben az évben még emelkedhet is. A kockázatunkat is könnyen tudjuk kezelni,17 és 19 dollár körül már szálljuk ki, ha esni kezdene a részvény, és mi vételi oldalon vagyunk. Ha tovább emelkedik a részvény, akkor feljebb húzhatjuk ezt a határt, pl 20 dollárra.

 

weibo_juli

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!