KezdőlapTőzsdeHa egy kínai részvénybe akarsz fektetni, akkor ebbe tedd a pénzed

Ha egy kínai részvénybe akarsz fektetni, akkor ebbe tedd a pénzed

-

Április 17-en a Weibo közösségi site részvényeit kibocsátották. A befektetők szépen fel is hajtották az árat, majd visszakorrigált. 50%-ot tudott maximum emelkedni eddig a részvény. Ennek a közösségi sitenek az lehet az előnye, hogy társkeresésre is használják. A Facebook jó eredményei is feltolhatják az árát, mivel a mobil reklámozás mindkét cégnél a későbbi bevételek nagy hányadát fogják jelenteni, és a FB már kijárta a Weibo előtt az utat. A CitiGroup vételre javasolja a részvényt 22,6 dolláros célárral. Philip Van Deusen a Tigress pénzügyi vállalat elemzője szerint 78%-kal nő a Weibo árbevétele az elkövetkező 12 hónapban.

A grafikonjára ránézve láthatjuk, hogy ha tovább szűkül a mozgása, akár felfelé ki is törhet. A külföldi elemzők is inkább vételre, mint eladásra javasolják. 30-50%-ot ebben az évben még emelkedhet is. A kockázatunkat is könnyen tudjuk kezelni,17 és 19 dollár körül már szálljuk ki, ha esni kezdene a részvény, és mi vételi oldalon vagyunk. Ha tovább emelkedik a részvény, akkor feljebb húzhatjuk ezt a határt, pl 20 dollárra.

 

weibo_juli

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek