Ha McFly vett volna kedvenc cipőmárkájának részvényéből, akkor 2015-ben milliomos lett volna

Marty McFly a Vissza a jövőbe filmekben Nike cipőt hord. Sőt a Nike önbefűzős cipője annyira megtetszett a Nike-nak , hogy bejelentette kész a cipő, nemsokára hozzájuthatunk. A film eltalálta azt is, hogy 2015-ben is lesz még Nike, sőt meghatározó márka marad. Persze Marty sem gondolt arra, hogy kedvenc márkájába belefektessen, pedig szép összeget nyerhetett volna. Tudod mennyit?

1985 és 2015 októbere között 46 922%-ot emelkedett a Nike részvény árfolyama. Ha forintosítanánk, akkor 100 000 forintból közel 47 millió forintot tudott volna csinálni. Jól mutatja ez is, hogy kedvenc márkáidat nem csak élvezheted, hanem profitálhatsz is belőlük. Hosszútávon jó befektetés a nagy cégek részvénye. Olvastad már a Minneren a Facebook, Google, Apple, Walt Disney (Star Wars film miatt), McDonald’s elemzéseim?

Szoktál Facebookozni? Látod azt, hogy meghatározó szereplője a webnek? Igen? Akkor miért nem akarsz ebből az alul árazott részvényből profitálni?
Szeretsz moziba járni? Megnézed a Star Wars filmet? Akkor Walt Disney részvény?
Legyél te is egy nagy cég tulajdonosa! Csak a részvényéből kell venned, ennyi a recept. 

Szerintem kövesd folyamatosan a Tőzsde rovatomat!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!