Hamarabb lehet kereskedni a PayPallal

Eddig azt nyilatkozta az Ebay, hogy a PayPal leválasztása a cégről csak ez év őszén fejeződik be, most viszont új dátumot adtak meg. Július 20-án már kereskedhetővé válik a PayPal részvény, PYPL tickerrel. Érdemes lesz odafigyelni a részvényre?

A válasz az, hogy igen. 2014-ben 235 milliárd dollár értékű tranzakció ment át a PayPal-on. 165 millió aktív felhasználója van, üzleti ügyfelek száma pedig 10 millió.  A PayPal meghatározó szereplő az internetes fizetéseknél. Így külön lehet kereskedni majd ezzel a részvénnyel, nem kell az Ebay-be belefektetni. Igaz maga az Ebay is elég stabil cég. Aki Ebay részvénnyel rendelkezik most, ők külön kapnak PayPal részvényt is, erről viszont még nem lehet semmit sem tudni.

Július 20-ától tehát erre a részvényre is érdemes figyelni, és a portfóliónkban szerepeltetni.

Fotó: PayPal

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!