Használod a Facebookot, ebből mégis kimaradtál, eddig…

Facebook 2014

A legtöbb felhasználó naponta több órán át is a Facebookon lóg, sokan a munkahelyen is használják. Abban is egyetértünk, hogy a Facebook nem fog eltűnni egyhamar az életünkből. Az egyik legfontosabb közösségi oldal lett. A felhasználók, sőt a hirdetők mind-mind aktívak. Sokan a híreket is innen szerzik, például te is lehet, így jutottál el erre a cikkre. Régebbi cikkünkben pedig ki is tértünk rá, hogy sok új munkahelyet köszönhetünk a cégnek, sőt a gazdaságra is nagy hatással van.

Ahogyan a Google uralja a kereső piacot, úgy a Facebook a közösségi oldalakat. Mindennap használod és bele se gondoltál abba, hogy profitálj belőle. Én nem mondom azt, hogy mindenki vegyen részvényt. De, ha már ennyire kiforrott eszközök állnak rendelkezésünkre, és alacsony költségek mellett már magyar brókercégeknél is tudunk venni részvényt, miért ne gondolkodnánk el a Facebook részvényén.

Mindennap használod! Nemcsak te, más is. Brutális eredményeket mutat fel. És mi a legjobb? Alacsony áron van a részvény árfolyama. Jelenleg 75,61 dolláron áll a Facebook részvény, 95-100 dollár közé várják az elemzők 1 éves távlaton belül. Ez 25%-os profit várakozás, ennyi pénzt tudnál keresni.
Az alábbi ábrán is jól látszik, folyamatosan növekszik a bevétel, és a nyeresége a cégnek.

Facebook eredménye - google finance
Facebook eredménye – google finance

Tehát Zuckerberg tulajdonostársa lehetnél. Az árfolyam is jó szinten van, mivel 73 dollár alatt már nem érdemes tartani a részvényünket. Tehát kis kockázattal nagy nyereményre tehetünk szert. 2,7% kockázat 25% profitért, nem rossz.

Facebook részvény - finviz.com
Facebook részvény – finviz.com

Arra a kérdésre, hogy: Hol tudok Facebook részvény venni?
A válasz: Bármelyik magyar brókercégnél.

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!