Használsz PDF-et? Akkor ezt el kell olvasnod

Többször találkoztál már az Adobe termékekkel, gondolom PDF-et is használtál már. Nos szuper, akkor a cégről nagyrészt hallottál már, vagyis az Adobe Systems Incorporated vállalatról. Tudtad, hogy az Adobe is nyújt felhő szolgáltatásokat? Az utóbbi időben jobban rá is állt a felhő szolgáltatásokra, vagyis a virtuális tárhelyekre. Az előfizetői száma folyamatosan növekedést mutat.

A Photoshop-ot is biztosan ismered, nos ott is az előfizetők száma folyamatosan nő, és a grafikusok körében még mindig közkedvelt program. Így az ezekből származó bevételt stabilan fel tudja mutatni a cég. Belegondoltál már abba, hogy mindennap találkozol a termékeivel (vagy legalább időközönként) és érdemes lehetne a részvényével is foglalkozni. Az egyik legstabilabb cégről beszélünk, nélkülözhetetlen szoftvereket árul, és a felhő szolgáltatása is kimagasló.

Látod a grafikonját? Nagy hozam lehetőség volt belőle eddig, sajnos erről lemaradtunk. 80 dollár felett érdemes venni a részvény, mivel alacsony kockázattal be tudunk szállni, ha 77 dollár alá menne utána  a részvény, nem is érdemes tartani már. De így is 87 dollárig várják az elemzők az emelkedését, ami 10% profit várakozást jelent.  75 dollár alatt viszont már biztosan nem érdemes venni a részvény, inkább érdemes kivárni 1-2 hónapot.

Adobe  részvényárfolyam - finviz.com
Adobe részvényárfolyam – finviz.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!