Használsz PDF-et? Akkor ezt el kell olvasnod

Többször találkoztál már az Adobe termékekkel, gondolom PDF-et is használtál már. Nos szuper, akkor a cégről nagyrészt hallottál már, vagyis az Adobe Systems Incorporated vállalatról. Tudtad, hogy az Adobe is nyújt felhő szolgáltatásokat? Az utóbbi időben jobban rá is állt a felhő szolgáltatásokra, vagyis a virtuális tárhelyekre. Az előfizetői száma folyamatosan növekedést mutat.

A Photoshop-ot is biztosan ismered, nos ott is az előfizetők száma folyamatosan nő, és a grafikusok körében még mindig közkedvelt program. Így az ezekből származó bevételt stabilan fel tudja mutatni a cég. Belegondoltál már abba, hogy mindennap találkozol a termékeivel (vagy legalább időközönként) és érdemes lehetne a részvényével is foglalkozni. Az egyik legstabilabb cégről beszélünk, nélkülözhetetlen szoftvereket árul, és a felhő szolgáltatása is kimagasló.

Látod a grafikonját? Nagy hozam lehetőség volt belőle eddig, sajnos erről lemaradtunk. 80 dollár felett érdemes venni a részvény, mivel alacsony kockázattal be tudunk szállni, ha 77 dollár alá menne utána  a részvény, nem is érdemes tartani már. De így is 87 dollárig várják az elemzők az emelkedését, ami 10% profit várakozást jelent.  75 dollár alatt viszont már biztosan nem érdemes venni a részvény, inkább érdemes kivárni 1-2 hónapot.

Adobe  részvényárfolyam - finviz.com
Adobe részvényárfolyam – finviz.com
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!