Honnan van ennyi információm? “Milán, te mindenhez értesz?” – Minner a kulisszák mögött cikksorozat 2. rész

A kulisszák mögött cikksorozatban olyanokról is írok, ami valószínűleg megfogalmazódhat benned. Az egyik ilyen, amit a címben is olvashatsz, amit egyik olvasóm konkrétan meg is kérdezett múltkor. És nagyon jól tette, mert akkor erről írnom kell. A Levél minden olvasónak című cikkembe bele is tettem már részben a választ, de most kibővítem.

“Hé, ez a Minner mindenhez ért?”: Megfogalmazódott már ez benned? Itt van temérdek cikk, vállalkozási ötlet…. Akkor hogy is van ez? Kérdezheted magadban. Ki ez a Mándó Milán, aki itt csinálja a Minner.hu -t, hogy érthet mindenhez? Dehogy is értek én mindenhez. Egyszerűen kutatok, kérdezek, amihez nem értek, bevonok külsős embert. És ha tudnád, mennyi mindenről nem írok, amihez nem értek. Tudnod kell, hogy az emberek szeretnek segíteni, de még mennyire. Továbbá 10 éve tőzsdézem, és annyira belemélyedtem a vállalkozások (részvénytársaságok) különböző üzleti modelljeibe, marketing stratégiáiba, hogy csak úgy ragadt rám az információ. Továbbá alkalmazom is a tanultakat, és sok-sok céggel dolgozom együtt, ami tovább növeli a tudásomat különböző szektorok esetében is.

Értelemszerűen, ami a Minneren van, ahhoz sokat kutattam, olvastam, illetve sok mindent meg is tapasztaltam, kipróbáltam…. Ami pedig nincs az oldalon (ami szerintem a többség), ahhoz nem értek. Ugye, ami nincs, arról nehéz is véleményt írni.  Köszi, hogy olvasol!

A cikksorozat további részei:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!