KezdőlapTőzsdeHúsvéti részvényelemzés

Húsvéti részvényelemzés

-

A húsvéthoz kapcsolódóan a Kraft Foods Group Inc.-t választottuk. A cég logóját sok termék csomagolásán láthatjuk, mivel termékpalettája szerteágazó. A Milka termékükkel nagy forgalmat bonyolítanak le a húsvéti sürgés-forgásban, mivel a jó minőségük miatt nagyon sokan szeretik.
A vállalat eredményeit bármelyik cég megirigyelhetné, a bővülési lehetőségekről folyamatosan írnak jelentéseikben. A következő negyedéves jelentése május 2-án lesz érdemes figyelni, folyamatosan pozitív jelentéseket tesznek közzé. Az árfolyamot addig a várakozások felhajthatják.

kraft_map

 

A Kraft Foods részvénye teljesít a legjobban a konkurenciáival összehasonlítva. A szektorban összességében látszik az emelkedés.

kraft_conc

 

Az alábbi grafikonon látszik, hogy kitört egy oldalazásból, és megközelített az előző lokális csúcsot. 60 dolláros árat áttörésére is lehet számítani. Amennyiben az árfolyam esésnek indulna az 55 dolláros ár megfoghatja, így ez jó stop lehetőséget biztosít a befektetőknek.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Hölgyeknek sok locsolót!

kraft_april

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek