Idén már nem lesz kész a moduláris telefon? – videó a cikkben

A Google gondozása alatt 2013-ban indult el egy fejlesztés, ami a Projekt Ara névre hallgat. Olyan monduláris telefonról van szó, miben mi saját magunk cserélhetjük az egyes alkatrészeket a mobilunkon, sőt így mi döntjük el milyen erős legyen a mobil, milyen specifikációk legyenek bent.

A Projekt Ara Twitter oldalán elég furcsa posztok jelentek meg az elmúlt 24 órában. Újrakalkulálásról, újratervezésről posztolgatnak. Közben persze nyugtatják is a követőket, hogy a projekt marad.  Működőképes prototípus elvileg már létezik, de nagyobb tech kiállításokon sem láthatták még a látogatók. Az is felmerülhet persze, hogy az újrakalkulálásra a Google név és szerkezeti átalakítása miatt van szükség.

Ennyire bonyolult elkészíteni?
A válasz igen. Gondolj bele, hogy így az operációs rendszernek, vagyis az Androidnak is kezelnie kell a modulokat, és ha úgy nézzük így rengeteg variáció jöhet ki mobiltípusok terén. Más lehet a kamera, a processzor…
Ebből kiindulva, nem véletlen, hogy a projekt csúszhat egy picit.

Nézd meg bemutató videót a moduláris mobilról:

Fotó: Project Ara/Twitter
Forrás: Engadgetphandroid.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!