Így is lehet milliókat keresni, turmixolj mobilokat, pl iPhone-t

Nem, most nem azokról a vloggerekről lesz szó, akik leturmixolják az újabb iPhoneokat, hogy azzal milliós nézettséget generáljanak, meg egy kis aprópénzt eltegyenek zsebre. Van egy cég, a Blendtec, akik azt találták ki, hogy Youtubeos videóikban bármit leturmixolnak, ami csak eszükbe jut. Amire viszont a legtöbben odafigyelnek az egy iPhone leturmixolása, így egy évvel ezelőtt az iPhone 6 Plus-t is turmixolták le. De miért érdekes ez?

Mert az előbb említett videót (amit a cikk végén meg is nézhetsz) már 4,3 millióan látták. Tehát a Blendtec-nek ez jó reklám volt, és csak egy almás telefon árába került. Ami meglepő számomra még, hogy 833 ezren fel is iratkoztak a Blendtec Youtube csatornájára. Ami nem kis szám, tehát egy-egy újabb kreatív videó azonnal több száz ezer emberhez eljut. Bevallom én sem hallottam eddig a cégről, vagy ha igen, akkor is átsiklottam felette. Emlékszel arra a cikkemre, amiben a srác millió dollárokat keres egyetlen egy Youtubos vírus videóval? A videókat nézd meg és utána azt a cikkemet is olvasd el: Készített egy vírusvideót, és 3 év után lett egy 615 millió dollár értékű vállalkozása

Mit is akarok mondani ezzel? Azt, hogy akár egy webshopot is fel lehet húzni ilyen vírusvideókkal. Nézd át a vállalkozás ötleteket a Minneren, majd gondold át, hogy melyiknél lehet valami kreatív videót csinálni.

Ebben a lejátszási listában pedig az összes Apple terméket (leturmixolását) láthatod:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!