Így kamatozott volna legjobban a pénzed az elmúlt 20 évben

A legtöbb ember nem tudja pszichológiailag kezelni a nagyobb változásokat az éppen adott részvények emelkedésénél és csökkenésénél. Ez azt jelenti, hogy sokszor előbb válik meg a részvényétől, vagy kötvényétől mint hogy az árfolyam emelkedne, és türelmesen kivárná azt. Richard Berntstein Advisor LLC megvizsgálta az elmúlt húsz évben, hogy az átlagos befektető, aki játszadozik a részvényeivel, kötvényeivel alul vagy felül teljesíti e a többi befektetési fajtát. És az eredmény az, hogy alul teljesíti.

A 2008-as válság is közrejátszott, hiszen sok alap nem tudott megállni a részvényeitől, így ők tartották tovább, míg egy spekuláns inkább megvált tőle. Ez is bizonyítja, jó egy alapba is akár betenni a pénzünket, mert azok jobban hoznak.

20ev_befektetes_avarge investor

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!