KezdőlapTőzsdeÍgy keress a Wall Street farkasain!!!

Így keress a Wall Street farkasain!!!

-

Ha láttad a Wall Street farkasa filmet, akkor tudod milyen az, amikor a részvény árfolyamokat befolyásolják a csalók, hogy utána profitáljanak belőle. Ezt főleg a centes (penny stock) részvényekkel tudják megtenni. Már egy korábbi Minneres cikkben is írtam, hogy ugyanezzel a módszerrel már a weben is keresik áldozataikat az ifjú Jordan Belfortok. Itt a cikk: A WhatsApp farkasa – penny stock vételre akarta rávenni az embereket
Hogyan tudod megtalálni őket? És hasznot húzni a csalókból?

A Facebook keresője egyre jobb, így egy-egy szövegrészre, posztra is rá tudunk keresni. Például olyan szavakra keresünk rá, amit valószínűleg a csalók is használnak, hogy a szegény áldozatokat rávegyék adott részvény vásárlására. A pump and dump lényege, hogy ráveszik a csalók az embereket, hogy vegyék a részvényt, majd ők a csúcson eladnak. Felpumpálják az árfolyamot. Nos ezt próbáljuk meg megtalálni. Ez csak egy ötlet, bevallom én is csak néhányat találtam. Tehát a recept: Én a Facebook mobil applikáción belül keresek (még csak ott működik rendesen). Keress rá olyan szavakra, ami részvényvásárlásra ösztönöz, centes részvényekkel kapcsolatosak, nagy hozamot ígérnek…

Persze nem olyan egyszerű megtalálni, ki kell tapasztalni melyek a csalók által használt szavak. Még a Twitterben is látok fantáziát, ott is feltűnhetnek csalók. Az alábbi képeken csak azt látod, hogy a penny stock -ra kerestem rá, de igazából több mindenre is rá tudsz keresni. Hajrá! Az ötlet megvan.

fbpennystock
Forrás: Minner
2015-12-05-15-20-50
Forrás: Minner
2015-12-05-15-25-16
Forrás: Minner

 

 

Kiemelt fotó: Wall Street farkasa

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek