Így lehetsz Norbi cégtársa

Ahogy már korábban is megírtuk, tőzsdére megy Schobert Norbert cége. A Norbi Update Lowcarb Nyrt szeptember 8. és 26. között részvényeket bocsát ki, miután megkapta az MNB-től az engedélyt. A részvény kibocsátás után további terjeszkedésre fogja költeni a befolyt tőkét. Ez jó hír a Budapesit Értéktőzsdének is, mivel nőhet az emberek érdeklődése a tőzsde iránt.

Igaz az CIG Pannónia részvény kibocsátása óta picit óvatosabbak lettek és lesznek a befektetők. Vonzó lehet a jól felépített Norbi Update brand a kisbefektetőknek. Erre utal Norbi is egy friss HVG interjúban: 

hvg.hu: Kiknek ajánlja az Update-részvényeket megvásárlásra?

S. N.: A célom az, hogy főként kisemberek, kisbefektetők vegyenek Norbi-részvényt, elsősorban velük szeretnék osztozni a sikerben. Azt szeretném, hogy a saját vásárlóim egyben a tulajdonostársaim is legyenek. Szerintem ez a tiszta dolog, hiszen eddig is a közönségemből éltem, a tőzsde ezt formalizálja pénzügyileg úgy, hogy őket is érdekeltté teszem a sikerben. De a nagyobb szereplőkre is számítok, hazai és külföldi befektetői alapokra.

A részvény kibocsátás további híreiről biztosan írni fogunk. A várakozások akár fel is hajthatják az árfolyamát.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!