KezdőlapTőzsdeÍgy lehetsz Norbi cégtársa

Így lehetsz Norbi cégtársa

-

Ahogy már korábban is megírtuk, tőzsdére megy Schobert Norbert cége. A Norbi Update Lowcarb Nyrt szeptember 8. és 26. között részvényeket bocsát ki, miután megkapta az MNB-től az engedélyt. A részvény kibocsátás után további terjeszkedésre fogja költeni a befolyt tőkét. Ez jó hír a Budapesit Értéktőzsdének is, mivel nőhet az emberek érdeklődése a tőzsde iránt.

Igaz az CIG Pannónia részvény kibocsátása óta picit óvatosabbak lettek és lesznek a befektetők. Vonzó lehet a jól felépített Norbi Update brand a kisbefektetőknek. Erre utal Norbi is egy friss HVG interjúban: 

hvg.hu: Kiknek ajánlja az Update-részvényeket megvásárlásra?

S. N.: A célom az, hogy főként kisemberek, kisbefektetők vegyenek Norbi-részvényt, elsősorban velük szeretnék osztozni a sikerben. Azt szeretném, hogy a saját vásárlóim egyben a tulajdonostársaim is legyenek. Szerintem ez a tiszta dolog, hiszen eddig is a közönségemből éltem, a tőzsde ezt formalizálja pénzügyileg úgy, hogy őket is érdekeltté teszem a sikerben. De a nagyobb szereplőkre is számítok, hazai és külföldi befektetői alapokra.

A részvény kibocsátás további híreiről biztosan írni fogunk. A várakozások akár fel is hajthatják az árfolyamát.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek