Így lehetsz Norbi cégtársa

Ahogy már korábban is megírtuk, tőzsdére megy Schobert Norbert cége. A Norbi Update Lowcarb Nyrt szeptember 8. és 26. között részvényeket bocsát ki, miután megkapta az MNB-től az engedélyt. A részvény kibocsátás után további terjeszkedésre fogja költeni a befolyt tőkét. Ez jó hír a Budapesit Értéktőzsdének is, mivel nőhet az emberek érdeklődése a tőzsde iránt.

Igaz az CIG Pannónia részvény kibocsátása óta picit óvatosabbak lettek és lesznek a befektetők. Vonzó lehet a jól felépített Norbi Update brand a kisbefektetőknek. Erre utal Norbi is egy friss HVG interjúban: 

hvg.hu: Kiknek ajánlja az Update-részvényeket megvásárlásra?

S. N.: A célom az, hogy főként kisemberek, kisbefektetők vegyenek Norbi-részvényt, elsősorban velük szeretnék osztozni a sikerben. Azt szeretném, hogy a saját vásárlóim egyben a tulajdonostársaim is legyenek. Szerintem ez a tiszta dolog, hiszen eddig is a közönségemből éltem, a tőzsde ezt formalizálja pénzügyileg úgy, hogy őket is érdekeltté teszem a sikerben. De a nagyobb szereplőkre is számítok, hazai és külföldi befektetői alapokra.

A részvény kibocsátás további híreiről biztosan írni fogunk. A várakozások akár fel is hajthatják az árfolyamát.