Így meríts ötletet egy filmből. Bankot fogunk robbantani!!! – 3. rész: A kínai részvények

A BREXIT, vagyis a britek kilépése az EU-ból kicsit felkavarta a gazdasági kilátásokat. Ez még a mi malmunkra is hajthatja a vizet. Tehát a cikksorozatból jelenleg azt kell tudnod (érdemes elolvasni minden cikket), hogy főleg a kínai cégek árfolyam eséséből szeretnénk profitálni. Több jelből, adatból is arra következtetünk, hogy nem várt árfolyam esés várható. Természetesen a befektetés kockázatos, de emiatt a nyereség is nagyobb lehet. Ahogy a címben is láthatod, egy filmből merítettem ötlet, A nagy dobás (The big short) című film ihletett meg.

Itt az első két rész, olvasd el:
Így meríts ötletet egy filmből. Bankot fogunk robbantani!!! – 1. rész
Így meríts ötletet egy filmből. Bankot fogunk robbantani!!! – 2. rész: A kínai szuper befektetés

A jelenlegi cikkben inkább informális adatokat hoztam, vagyis egy listát. Listát olyan kínai cégekről, melyek részvényei elérhetők a nagyobb amerikai tőzsdéken. Ezek közül kerülnek ki azok, melyek részvényeit shortolni fogom/fogjuk. Vagyis árfolyam esésre spekulálok. Ezeket te is átnézheted, ha van tipped, akkor írj a Minner FB-ján üzenetet nekem!

A cikksorozat további részei:
Így meríts ötletet egy filmből. Bankot fogunk robbantani!!! – 1. rész
Így meríts ötletet egy filmből. Bankot fogunk robbantani!!! – 2. rész: A kínai szuper befektetés

Szeretnéd először begyakorolni a tőzsdét, a kereskedést? Akkor kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja.

Forrás: topforeignstocks.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!