Így reklámoz cipőt az Erste Bank Facebook oldala – Feltörték a reklámfiókjukat

Valószínűleg feltörték egy reklámügynökség hirdetési fiókját, mert egyre több nagyobb brandnél jelentek meg olyan reklámok, melyek nem tartoznak adott cég profiljába.  Az alábbi képeket olvasóm küldte, aki mesélte, hogy ő azonnal le is állította a saját hirdetéseit és limiteket változtatott.

Rengeteg védelmi beállítást eszközölhetünk, hogy egy esetleges feltörés esetén ne legyen nagyobb problémánk. Kíváncsi leszek a fejleményekre, mert a Facebook supportja nem a jó kommunikációról és megoldókészségről híres.

 

fbhirdeteslopas2 fbhirdeteslopas3 fbhirdetéslopás fbhirdeteslopas4

 

Ehhez kapcsolódó tartalom: A Facebookot és a Googlet is megkárosították már a számlacsalók. Akár a te cégedet is megtalálhatják

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!