vasárnap, január 17, 2021

Így szerezz pénzt az Instagramból

Egyre népszerűbb itthon is az Instagram, és szerencsére van benne potenciál, főleg üzleti célból. Annak köszönhetően, hogy az Insta a Facebookhoz tartozik, még vonzóbb terület lehet. Legyél te blogger, fotós, valamilyen cég, vagy csak egyszerűen pénzt akarsz szerezni, akkor most jó időben és jó helyen vagy. Kiaknázatlan ötleteket és leírásokat találsz a Minneren arról, hogyan szerezz pénzt az Instagramból.

Először is hoztam nektek néhány fontosabb képet egy tanulmányból, amit a Crane készített Magyar Instagram Körkép 2016 címmel. Ebből inspirálódni tudsz, hogy mit posztolj, mikor, és ki lesz a célközönséged. (A képekre kattintva új ablakban nagyítható formában jelennek meg a képek.)

instagramcrane3 instagramcrane4

instagramcrane2 instagramcrane

Pénz keresés Instagrammal – ötleteket, tippek, lehetőségek

Nagyon fontos! Az alábbi első linkben találsz 2 ebookot is, azt érdemes letölteni, átnézni. Egyikben azt olvashatod, hogyan szerezhetsz 10 000 követőt, a másikban pedig azt, hogyan szerezhetsz belőlük pénzt.

Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)
Lehet Instagrammal pénzt keresni? Naná! – Fotósok előnyben!
Startup ötlet: 4. Instagram képből bevétel – instastock
1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Fotó: Esther Vargas/Flickr

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek