Így szerezz pénzt az Instagramból

Egyre népszerűbb itthon is az Instagram, és szerencsére van benne potenciál, főleg üzleti célból. Annak köszönhetően, hogy az Insta a Facebookhoz tartozik, még vonzóbb terület lehet. Legyél te blogger, fotós, valamilyen cég, vagy csak egyszerűen pénzt akarsz szerezni, akkor most jó időben és jó helyen vagy. Kiaknázatlan ötleteket és leírásokat találsz a Minneren arról, hogyan szerezz pénzt az Instagramból.

Először is hoztam nektek néhány fontosabb képet egy tanulmányból, amit a Crane készített Magyar Instagram Körkép 2016 címmel. Ebből inspirálódni tudsz, hogy mit posztolj, mikor, és ki lesz a célközönséged. (A képekre kattintva új ablakban nagyítható formában jelennek meg a képek.)

instagramcrane3 instagramcrane4

instagramcrane2 instagramcrane

Pénz keresés Instagrammal – ötleteket, tippek, lehetőségek

Nagyon fontos! Az alábbi első linkben találsz 2 ebookot is, azt érdemes letölteni, átnézni. Egyikben azt olvashatod, hogyan szerezhetsz 10 000 követőt, a másikban pedig azt, hogyan szerezhetsz belőlük pénzt.

Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)
Lehet Instagrammal pénzt keresni? Naná! – Fotósok előnyben!
Startup ötlet: 4. Instagram képből bevétel – instastock
1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Fotó: Esther Vargas/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!