Így végződne az EB, ha a népességszám és a GDP alpján dőlne el a magyar csapat továbbjutása – infografika

Milyen jó, hogy nem számít a népességszám és a GDP a fociban?! A BusinessInsider készített két infografikát, amin azt láthatjuk, hogy mi lenne, ha az előbb említett mutatók alapján dőlne el az egyes fordulókban a továbbjutás. Felső képen a GDP, alsó képen a népességszám alapján történő eredményeket láthatjuk. Szerencsére ez nem így lesz a valóságban! Hajrá magyarok!

euro2016-infografika euro2016-infografika-2

Nézz rá az euro2016-os minneres cikkekre: 
Erről már lemaradtál! A nagy Foci EB biznisz…, de van egy tippem!
Az emberek rohannak TV-t venni a foci EB miatt? A válasz: igen! – infografika

 

Forrás: BusinessInsider
Fotó: Youtube

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!