vasárnap, január 17, 2021

Ilyen céget szeretnék én is

A Flour  Corporation vállalat több erős szegmensben is ott van. Olajfinomítókat, autópályákat, gyárakat, és katonai létesítményeket épít és tanácsadást végez. Az olajfinomítók és az autópályák között van olyan, amit üzemeltet is. Tehát láthatjuk, sok állami megrendelést is kap. A vállalatnak mégis a fő piaci szegmense a kőolajhoz köthető. Így az árfolyamára kihat az olaj ára is.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Az alábbi grafikonra ránézve láthatjuk, hogy egy erős szint alá esett be az árfolyam. Erre sok elemző mondaná, hogy további esés várható. Ezt jórészt cáfolnám. A vállalat annyira eredményes, hogy amennyiben azt mondanák odaadják a céget és az enyém lehet, én azonnal igent mondanék.A mostani ármozgások az olajárnak köszönhetőek. Az árfolyamnak is van egy kis játéktere, így nem biztos, hogy további esés várható, még ha a grafikon azt is jelzi. Az árfolyamra így is ráfért a korrekció (nagy emelkedés után, az árfolyam esik, mivel több zárás is történhetett, kitárazásnak is szokták hívni). Ez egy jó szektor, és a vállalat kilátásai nagyon jók, az egy részvényre jutó nyereség így is folyamatosan növekszik.

flour

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek