Ilyen céget szeretnék én is

A Flour  Corporation vállalat több erős szegmensben is ott van. Olajfinomítókat, autópályákat, gyárakat, és katonai létesítményeket épít és tanácsadást végez. Az olajfinomítók és az autópályák között van olyan, amit üzemeltet is. Tehát láthatjuk, sok állami megrendelést is kap. A vállalatnak mégis a fő piaci szegmense a kőolajhoz köthető. Így az árfolyamára kihat az olaj ára is.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Az alábbi grafikonra ránézve láthatjuk, hogy egy erős szint alá esett be az árfolyam. Erre sok elemző mondaná, hogy további esés várható. Ezt jórészt cáfolnám. A vállalat annyira eredményes, hogy amennyiben azt mondanák odaadják a céget és az enyém lehet, én azonnal igent mondanék.A mostani ármozgások az olajárnak köszönhetőek. Az árfolyamnak is van egy kis játéktere, így nem biztos, hogy további esés várható, még ha a grafikon azt is jelzi. Az árfolyamra így is ráfért a korrekció (nagy emelkedés után, az árfolyam esik, mivel több zárás is történhetett, kitárazásnak is szokták hívni). Ez egy jó szektor, és a vállalat kilátásai nagyon jók, az egy részvényre jutó nyereség így is folyamatosan növekszik.

flour

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!