Ilyen egy 3D nyomtatóval készült cipő! És még gyorsabban is tudsz futni benne.

Igazából naponta lehetne írni olyan cikket, amiben leírom, hogy ezt és ezt készítették 3D nyomtatóval. Most viszont erről a cipőről írnom kell. Azért is mert picit furcsa is lehet számodra, hogy ilyet lehet nyomtatni. Egy tárgyat már csak-csak el tudsz képzelni, de egy cipőt?

A New Balance olyan futócipőt tervezett, ami még a teljesítményedet is növeli. Az élsportolók már le is csaptak rá, és többen használják is a 3D nyomtatós cipőket. Előnyük többek között az is, hogy gyorsabban elkészül egy-egy cipő, nem kell rá heteket várni, hanem akár már néhány óra alatt futni is lehet benne. Az új technológia másik előnye, hogy akár 5%-kal könnyebbek lehetnek a hagyományosan készülő cipőknél. Ami az élsportban sokat számít.

A New Balance még limitált darabszámot gyárt le, ez azért is van így, mert még a 3D printelés drága mulatság. Főleg ilyen területen.

Forrás: FastCompany

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!