KezdőlapGazdaság és üzletIlyen egy 3D nyomtatóval készült cipő! És még gyorsabban is tudsz futni...

Ilyen egy 3D nyomtatóval készült cipő! És még gyorsabban is tudsz futni benne.

-

Igazából naponta lehetne írni olyan cikket, amiben leírom, hogy ezt és ezt készítették 3D nyomtatóval. Most viszont erről a cipőről írnom kell. Azért is mert picit furcsa is lehet számodra, hogy ilyet lehet nyomtatni. Egy tárgyat már csak-csak el tudsz képzelni, de egy cipőt?

A New Balance olyan futócipőt tervezett, ami még a teljesítményedet is növeli. Az élsportolók már le is csaptak rá, és többen használják is a 3D nyomtatós cipőket. Előnyük többek között az is, hogy gyorsabban elkészül egy-egy cipő, nem kell rá heteket várni, hanem akár már néhány óra alatt futni is lehet benne. Az új technológia másik előnye, hogy akár 5%-kal könnyebbek lehetnek a hagyományosan készülő cipőknél. Ami az élsportban sokat számít.

A New Balance még limitált darabszámot gyárt le, ez azért is van így, mert még a 3D printelés drága mulatság. Főleg ilyen területen.

Forrás: FastCompany

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek