Ilyen hosszú valójában a Google, Snapchat, Facebook szerződése, amit át se olvasunk

Te végig szoktad olvasni a felhasználói feltételeket egy applikáció használata előtt?  Kinek lenne rá ideje és türelme?  Nem kevés oldalnyi szöveget kellene így végigolvasnia az embereknek. Természetesen a cégek azért is írnak ilyen hosszú szerződéseket, mert jól körül kell járniuk mindent, ezzel védik a felhasználót is, illetve az esetleges ellenük irányuló perektől saját magukat is. Dima Yarovinsky dizájner kinyomtatta egyesével több cég applikációjának a felhasználói feltételeit.

A4-es lapokra nyomtatta ki a WhatsApp (zöld), Google (szürke), Tinder (pink), Twitter (világoskék), Facebook (kék), Snapchat (sárga), Instagram (rózsaszín) szerződéseit. (Kép alatt folytatom)

A dizájner gerillamarketing akciója

Milyen egyszerű! Bárki, akár te is, én is meg tudtuk volna csinálni. Csak kinyomtatta és bekerült a médiába. Tudod ez olyan, mint a Minner wifis gerillamarketing akciója. Bárki meg tudta volna csinálni…., mégis nekem jutott eszembe és írt róla a HVG.hu. Gerillamarketing isnpirációra vágysz? Itt rengeteg ötletet megosztottam: Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld

Fotó: Mirror

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!