Indíts vállalkozást: 161. ötlet – automata “bolt” + további lehetőségekkel

Olyan ötletről fogok írni, ami nem új keletű lesz. Sőt, képzeld, egy retro Budapest videó inspirált az ötletben, amit még pár éve láttam az indavideo-n. Milyen érdekes, hogy a’70-es, ’80-as években már volt olyan bolt, amikben csak automaták voltak elhelyezve, így non-stop, kevés személyzettel tudták működtetni a boltot (a videót még keresem).

Néhány példa, hogy ne nézz hülyének, miközben ezt az ötletet leírom:

161. vállalkozási ötlet:  automata “bolt” + további lehetőségekkel
Itthon fontos jogszabály változások történtek az ital – és ételautomatáknál, de ez nem különösebben befolyásolja majd az ötlet sikerét. Talán ez az egyik olyan leírt vállalkozás ötlet a Minneren, amihez nem elég pár százezer forint.
Már az elején tervezz, mert valójában rövid időn belül erre egy franchise-t is fel tudnál húzni, ami gyorsan megnövelné a terjeszkedési lehetőségeidet.

Előnyök:

  • nincs nagy helyigénye, és elég mobil, könnyen áthelyezhető
  • könnyen automatizálható, és az onlineosítás miatt könnyen nyomonkövethető
  • franchise-osítható
  • könnyen átalakítható éjjel-nappali bolttá
  • gondolkodhatsz külföldi hasonló megoldás behozatalán

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: hongkiat.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!