19. üzleti ötlet: Legyél te az üzletemberek szállás.hu -ja

Még az interneten is sok olyan lehetőség van, amit nem aknáztak ki idehaza. Amikor a családiüdülés.hu tartalommarketingjét, és egyes marketing anyagait terveztem, akkor jött ez az ötlet, ami most a 19. lesz már a sorban. Igazából, azért is írom le, mert nem lenne időm megcsinálni, így bárki meg tudja valósítani, ne vesszen kárba az ötlet. A családiüdülés.hu családbarát szállásokat közvetít, tehát elég jól behatárolja a célpiacot. Ez jó neki is és a foglalóknak is, ebből indultam ki. Na, de jöjjön is az ötlet.

19. vállalkozási ötlet: Szállásportál üzletembereknek, üzleti utazást közvetítő weboldal, belföldi és külföldi ajánlatokkal egyaránt

Az alap ötlet: A családiüdülés.hu-hoz hasonló weboldalt kell készíteni. De itt a célpiac az üzletemberek. Nálad foglaljanak, te legyél az üzletemberek szállás.hu-ja! Az is jó ebben, hogy a célpiac eleve tehetős réteg, tehát a vásárlási szándék nagyobb lesz. Már csak azt kell majd elérni, hogy sok látogató jöjjön a weboldalra. És persze további termékeket is árulhatunk majd a weboldalon. Mindjárt írom is, hogy mit. Lehet, hogy a nyaralást is rajtad keresztül fogják lefoglalni az üzletemberek, nem csak az üzleti útjaikat.
Az ötlet kulcsa: Kapcsold hozzá a 153. üzleti ötletet, ami az Online naptár üzleti, kulturális eseményekhez. A célcsoport az üzletemberek. És mikor tudsz több üzletembert kiszolgálni? Ha éppen egy esemény van. Tehát érdemes üzleti naptárt feltenni az oldalra, sőt! Csomagajánlatot adni, amiben még a rendezvényjegyet is értékesíted egyszerre. Ezt dolgozd ki mindenképpen! A lényeg, hogy legyen a weboldalon egy üzleti naptár. Még pénzt is kérhetsz később azért, ha valaki fel akar kerülni az eseményeivel az oldaladra.
További lehetőségek, bővülés
Erre az ötletre már tudsz építeni: konferenciák szervezése, lebonyolítása. Ez azért is jó, mert a célpiac eleve nálad foglal, szóval könnyű őket meggyőzni. 

Célpiac: Cégvezetők, felsőbb pozícióban ülő alkalmazottak, menedzserek, politikusok, polgármesterek. Külföldiekre is támaszkodhatsz, nekik magyar ajánlatokat mutatsz (ha több nyelven is megcsinálod az oldalt még több bevételed lehet),
“Szállítók”, partnerek: Egyrészt a hotelek, tőlük kapsz jutalékot, másrészt például üzleti ruhaboltok, luxusüzletek, (illetve pénzügyi cégek)
Konkurencia: Nincsen, kifejezetten erre nem specializálódott még senki
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy weboldal, ezt 50-100 ezer forintból megvan, ha kell, tudok kontaktot :), akik ilyen weboldalakat készítenek (szóval foglalási rendszert tesznek rá…) És persze domain is kell, de könnyű találni jót.
2. Szerződj le először több hotellel, főleg üzleti hotelekkel a nagyobb városokban. Ezután érdemes a booking.com-mal is leszerződni a külföldi ajánlatok miatt.
3. Írj blogot a weboldalon belül főleg üzleti témában (tárgyalás, marketing, jog, írj a gazdagokról…), biztosan szívesen olvassák majd, és mellette megjelennek az utazási ajánlatok.
4. Lehet, hogy a nyaralást is rajtad keresztül fogják lefoglalni, így legyen olyan menüpontod is.
Profitvárakozás:
5-15%-ot ki tudsz alkudni jutalékként. Illetve, ha az oldal hozza az elvárt számokat, kiemelt ajánlatokra még a hotelek fognak fizetni neked, 100-200 ezer forintot/hó. (Nekik az a lényeg, hogy minél előrébb lássák az ő ajánlatukat a te látogatóid.)
A weboldalon továbbá öltözködéshez kapcsolódó , illetve pénzügyi cégeket érdemes megkeresni.

Szolgáltatások, amik vonzóvá tehetik a te üzleted:
Szervezz összejöveteleket, üzleti reggeliket, és ott is tudod értékesíteni a szolgáltatásod, illetve ők is további kapcsolatokra tesznek szert. Ebben a hotelek is partnerek lesznek.

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!