Egyre többen panaszkodnak, hogy milyen nehéz 8-15 éves korú gyerekeknek programot találni. Ez így is van, tudtad, hogy alig van már játékterem? Pedig igény lenne rá. A következő ötletemet is tehát a hiány, igény szülte, mert ilyen alig van itthon.

28. vállalkozás ötlet: Új generációs játékterem: Xboxokkal, PlayStationnel, VR-ral…

Tehát az ötlet magáért beszél, sok extra játékkal, amit nem tudnak megvenni a nebulók. Órás díjat szedve. Hidd el idősebbek is fognak oda járni, sőt estéket fognak nálad lefoglalni. Ehhez persze kell helység, főleg utcára néző. Kell ezt még magyaráznom? Ez a jó ebben az ötletben, gyorsan megérted… 🙂
Nyiss a virtuális valóság, vagyis a VR megoldások felé is, de maradjon meg az Xbox és a PlayStation is.

A 2018-as üzleti trendekben is írtam erről:  Virtuális valóság, mint szolgáltató:

Ehhez kapcsolódik azaz ötlet, amit Kondora Róbert mutatott be a Minner Befektetőkereső showjában. A GamerHub, vagyis a gamer központ ötlet (egyből onnan indul a videó, 10:27-től).

Célpiac: Fiatalok, 8-15 éves korúak, ahogyan a 27. ötletnél is.
Konkurencia: Nagyon kevés üzlet foglalkozik még ezzel
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy helység, ahová beteszed, kellenek eszközök, asztalok, ha ügyes vagy jó hitelre is, ha bízol magadban.  De szerezz cégtársat, tőkést, ha nincs pénzed.
2. Szerezz be egyedi játékokat, de mázlid van, mert erre jó megoldás például a Steam, ahol jó áron be tudod őket szerezni.
3. Szórólapozz iskolák környékén, legyen ingyenes kipróbálási lehetőség!
4. Először érdemes úgy megfogni az étel és ital fogyasztást, hogy beteszel egy-két automatát. Ennek engedélyeztetése is könnyebb.
5 Alakítsd ki úgy, hogy később franchise-ban tovább tudd adni.
6. Szervezz versenyeket, nevezési díjjal, de úgy is lesznek szponzorok….
7. Árulj játékokat….

Profit várakozás:
Ezt picit nehéz belőnöm, de szerintem napi 30-40 diák bejöhet, így pár hónapon belül megtérül a beruházásod. Szervezz esti programokat oda idősebbeknek, piával… Játékeladásokból is jön egy kis profit, sok kicsi sokra megy. Jelenleg a piacon egy VR játék óradíja 4-8000 forint között mozog.

Tőke kell hozzá, de ütős az ötlet. Vágj bele még ma! De, azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 5900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 190-en a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozás építés képzés +mentorprogram
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról. És közben a Minner segít, hogy megvalósítsd a vállalkozásodat. Kattints ide!

 

Fotó: mygaming.co.za

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!