Indíts vállalkozást: 81. ötlet – Shopify és egyéb rendszerek szakértője

Rengetegszer látom a különböző szakmai (marketing, programozás…) csoportokban, hogy keresnek például Shopify szakértőt, de sokszor WordPress gurut is… Adott tehát a piac, már csak egy vállalkozást kell rá létrehozni.

81. ötlet: Shopify és egyéb rendszerek szakértője
A Shopify egy webáruház motor, de érdemes akár az Etsy szakértőjévé is válni. Sok induló vállalkozó, illetve már aktív vállalkozók is érdeklődnek az ilyen megoldások iránt. Adott az is, hogy erre további szolgáltatásokat építs. Próbáld ki te is ezeket a szolgáltatásokat, nem drága a havidíjuk sem, így megtanulod őket használni. Csinálj kézikönyvet, írj össze tippeket. Ezekről interneten is sokat olvashatsz. Ezenkívül persze marketing, és cégvezetési tippeket is összeírhatsz. És ezeket fogod te valamilyen csomagban értékesíteni. Egyrészt valamilyen szinten te leszel support is, másrészt tanácsadói pozícióban leszel.

Célpiac: új és meglévő vállalkozók, webshop tulajdonosok
Konkurencia: néhány tanácsadó van már az országban, de van még helyed
Megvalósítás, üzlet:
1. Regisztrálj be a kiválasztott oldalakra, készíts próba oldalt, pl Shopify esetében.
2. Nézd meg a külföldi tanácsadók tanácsait. És az oldalaik felépítését, szolgáltatásaikat. Részben ezeket másolhatod.
3. Csinálj a szolgáltatásodból csomagot. Ami azért előnyös a vevőidnek, mert gyorsabban beindíthatják a vállalkozásaikat, és egy tanácsadó, vagyis te segítesz nekik.
4. Ne feledd el a havidíjas support szolgáltatásodat, ami akár lehet havi 1-5 óra konzultáció…

Profit várakozás:
Egyrészt a Shopify-nek is van partnerprogramja, így abból is lesz bevételed. A cég 20% jutalékot ad minden általad behozott “ügyfél” után. Szóval mondjuk Kis Pista úgy dönt Shopify webáruházat üzemeltet, és rajtad keresztül regisztrál, akkor te 20%-ot kapsz mindenből, amit ő fizet a Shopifynek. 20-30 webáruháznál már nem kevés pénz. És akkor erre rájön még a te díjad, amit neked fizetnek a tanácsokért, illetve ha bevehetsz havidíjas szolgáltatást akkor még abból is kapsz.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!