Indíts vállalkozást: 84. ötlet – lottózó sportfogadásra kihegyezve

Gondoltam sokan szeretnének kézzel fogható ötletet látni, a webes, startupos megoldások mellett. Több helyen is láttam már, hogy kreatívan megfogják egy-egy dologgal, mondhatni marketing húzással a sportfogadókat, de még mindig lehet bele vinni extra dolgot. A forgalom is így növelhető, ami azt is jelenti, hogy a jutalékod is nő, amit a Szerencsejáték Zrt. fizet neked. Tudtad, hogy sokan szeretik még azt, hogy szépen beülnek a lottózóba, kitöltik a szelvényt? Persze sokan fogadnak online is, de a vevőköröd ott van. Nézzük is az ötletet!

84. ötlet: lottózó sportfogadásra kihegyezve
Az igaz, hogy rengeteg mindent előír a Szerencsejáték Zrt., de sok mindent meg is enged, és pont annyit ötletet tudsz belevinni, hogy ezzel rengeteg lottózót odacsábíts. Nem mellesleg a Tippmix mellett, ha lottón sokáig halmozódik a nyeremény, akkor arra is kapnak az emberek. Az ötlet alapból az, hogy teljesen a sportra helyezed a hangsúlyt, és segítesz abban, hogy egyrészt a sport iránt érdeklődők otthon érezhessék magukat, másrészt kapjanak elég impulzust ahhoz, hogy többet fogadjanak. És itt jön képbe az online jelenlét. A Szerencsejáték Zrt. nem köti ki, hogy nem kommunikálhatsz a interneten a követőiddel. Adott tehát, hogy létrehozod a lottózó Facebook lapját, oda posztolgatsz naponta, sport hírekből elkezdve a lottóig mindent. A követőid sokkal nagyobb elköteleződést éreznek majd, hogy hozzád menjenek be, és nálad adják fel a Tippmix szelvényeiket. Ebben az esetben a blog felesleges, elég a Facebook, ott híreket osztasz meg, videókat, összefoglalókat, TV közvetítések időpontját, klub híreket, statisztikákat, a hét legnagyobb szelvényét felteszed…
Legyél te az emberek bukmékerje!

Figyelj arra, hogy a Szerencsejáték Zrt. el fogja bírálni a helyet, ahová szeretnéd a lottózót, és lehet erősen behatárolt lesz a helyszín, ahová nyithatsz egyet, így előbb érdemes velük egyeztetni.

Célpiac: mindenki, aki él és mozog, de főleg a nagy focirajongók, tippmixezők…
Konkurencia: a többi lottózó, ezzel nem mondtam újat, de kreatív módon te is kihozhatod belőle a legjobba
Megvalósítás, üzlet:
1. Vedd fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt.-vel, majd kell menned oktatásra…
2. Már a berendezések elhelyezését úgy tervezd meg, hogy az rajongó barát legyen.
3. Ne feledd mindenhová kiírni, hogy kövess minket Facebookon, így szerzel lájkolókat.
4. Mázlid van, mert a FB oldaladra még követőket is tudsz szerezni reklámmal, sőt adott régióra, városra is tudsz szűrni (majd hírdetni), sportrajongókra, tippmixezőkre…
5. A Facebook oldal kezelésébe hamar belejössz, sport, sport és sport….
6. A többit a fantáziádra bízom.

Profit várakozás:
Minél több lesz a forgalmad, úgy emelkedhet a jutalékod is. Kerestem sok helyen, mennyi lehet az, régebbi adatok szerint 5-10% a feltett tétből, attól függően, hogy milyen kötésszámmal adta fel a tippmixet.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

[adrotate banner=”5″]

 

Fotó: Facebook

 

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek