KezdőlapVállalkozás ötletekIndíts vállalkozást: 84. ötlet - lottózó sportfogadásra kihegyezve

Indíts vállalkozást: 84. ötlet – lottózó sportfogadásra kihegyezve

-

Gondoltam sokan szeretnének kézzel fogható ötletet látni, a webes, startupos megoldások mellett. Több helyen is láttam már, hogy kreatívan megfogják egy-egy dologgal, mondhatni marketing húzással a sportfogadókat, de még mindig lehet bele vinni extra dolgot. A forgalom is így növelhető, ami azt is jelenti, hogy a jutalékod is nő, amit a Szerencsejáték Zrt. fizet neked. Tudtad, hogy sokan szeretik még azt, hogy szépen beülnek a lottózóba, kitöltik a szelvényt? Persze sokan fogadnak online is, de a vevőköröd ott van. Nézzük is az ötletet!

84. ötlet: lottózó sportfogadásra kihegyezve
Az igaz, hogy rengeteg mindent előír a Szerencsejáték Zrt., de sok mindent meg is enged, és pont annyit ötletet tudsz belevinni, hogy ezzel rengeteg lottózót odacsábíts. Nem mellesleg a Tippmix mellett, ha lottón sokáig halmozódik a nyeremény, akkor arra is kapnak az emberek. Az ötlet alapból az, hogy teljesen a sportra helyezed a hangsúlyt, és segítesz abban, hogy egyrészt a sport iránt érdeklődők otthon érezhessék magukat, másrészt kapjanak elég impulzust ahhoz, hogy többet fogadjanak. És itt jön képbe az online jelenlét. A Szerencsejáték Zrt. nem köti ki, hogy nem kommunikálhatsz a interneten a követőiddel. Adott tehát, hogy létrehozod a lottózó Facebook lapját, oda posztolgatsz naponta, sport hírekből elkezdve a lottóig mindent. A követőid sokkal nagyobb elköteleződést éreznek majd, hogy hozzád menjenek be, és nálad adják fel a Tippmix szelvényeiket. Ebben az esetben a blog felesleges, elég a Facebook, ott híreket osztasz meg, videókat, összefoglalókat, TV közvetítések időpontját, klub híreket, statisztikákat, a hét legnagyobb szelvényét felteszed…
Legyél te az emberek bukmékerje!

Figyelj arra, hogy a Szerencsejáték Zrt. el fogja bírálni a helyet, ahová szeretnéd a lottózót, és lehet erősen behatárolt lesz a helyszín, ahová nyithatsz egyet, így előbb érdemes velük egyeztetni.

Célpiac: mindenki, aki él és mozog, de főleg a nagy focirajongók, tippmixezők…
Konkurencia: a többi lottózó, ezzel nem mondtam újat, de kreatív módon te is kihozhatod belőle a legjobba
Megvalósítás, üzlet:
1. Vedd fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt.-vel, majd kell menned oktatásra…
2. Már a berendezések elhelyezését úgy tervezd meg, hogy az rajongó barát legyen.
3. Ne feledd mindenhová kiírni, hogy kövess minket Facebookon, így szerzel lájkolókat.
4. Mázlid van, mert a FB oldaladra még követőket is tudsz szerezni reklámmal, sőt adott régióra, városra is tudsz szűrni (majd hírdetni), sportrajongókra, tippmixezőkre…
5. A Facebook oldal kezelésébe hamar belejössz, sport, sport és sport….
6. A többit a fantáziádra bízom.

Profit várakozás:
Minél több lesz a forgalmad, úgy emelkedhet a jutalékod is. Kerestem sok helyen, mennyi lehet az, régebbi adatok szerint 5-10% a feltett tétből, attól függően, hogy milyen kötésszámmal adta fel a tippmixet.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

[adrotate banner=”5″]

 

Fotó: Facebook

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek