Indíts vállalkozást: 84. ötlet – lottózó sportfogadásra kihegyezve

Gondoltam sokan szeretnének kézzel fogható ötletet látni, a webes, startupos megoldások mellett. Több helyen is láttam már, hogy kreatívan megfogják egy-egy dologgal, mondhatni marketing húzással a sportfogadókat, de még mindig lehet bele vinni extra dolgot. A forgalom is így növelhető, ami azt is jelenti, hogy a jutalékod is nő, amit a Szerencsejáték Zrt. fizet neked. Tudtad, hogy sokan szeretik még azt, hogy szépen beülnek a lottózóba, kitöltik a szelvényt? Persze sokan fogadnak online is, de a vevőköröd ott van. Nézzük is az ötletet!

84. ötlet: lottózó sportfogadásra kihegyezve
Az igaz, hogy rengeteg mindent előír a Szerencsejáték Zrt., de sok mindent meg is enged, és pont annyit ötletet tudsz belevinni, hogy ezzel rengeteg lottózót odacsábíts. Nem mellesleg a Tippmix mellett, ha lottón sokáig halmozódik a nyeremény, akkor arra is kapnak az emberek. Az ötlet alapból az, hogy teljesen a sportra helyezed a hangsúlyt, és segítesz abban, hogy egyrészt a sport iránt érdeklődők otthon érezhessék magukat, másrészt kapjanak elég impulzust ahhoz, hogy többet fogadjanak. És itt jön képbe az online jelenlét. A Szerencsejáték Zrt. nem köti ki, hogy nem kommunikálhatsz a interneten a követőiddel. Adott tehát, hogy létrehozod a lottózó Facebook lapját, oda posztolgatsz naponta, sport hírekből elkezdve a lottóig mindent. A követőid sokkal nagyobb elköteleződést éreznek majd, hogy hozzád menjenek be, és nálad adják fel a Tippmix szelvényeiket. Ebben az esetben a blog felesleges, elég a Facebook, ott híreket osztasz meg, videókat, összefoglalókat, TV közvetítések időpontját, klub híreket, statisztikákat, a hét legnagyobb szelvényét felteszed…
Legyél te az emberek bukmékerje!

Figyelj arra, hogy a Szerencsejáték Zrt. el fogja bírálni a helyet, ahová szeretnéd a lottózót, és lehet erősen behatárolt lesz a helyszín, ahová nyithatsz egyet, így előbb érdemes velük egyeztetni.

Célpiac: mindenki, aki él és mozog, de főleg a nagy focirajongók, tippmixezők…
Konkurencia: a többi lottózó, ezzel nem mondtam újat, de kreatív módon te is kihozhatod belőle a legjobba
Megvalósítás, üzlet:
1. Vedd fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt.-vel, majd kell menned oktatásra…
2. Már a berendezések elhelyezését úgy tervezd meg, hogy az rajongó barát legyen.
3. Ne feledd mindenhová kiírni, hogy kövess minket Facebookon, így szerzel lájkolókat.
4. Mázlid van, mert a FB oldaladra még követőket is tudsz szerezni reklámmal, sőt adott régióra, városra is tudsz szűrni (majd hírdetni), sportrajongókra, tippmixezőkre…
5. A Facebook oldal kezelésébe hamar belejössz, sport, sport és sport….
6. A többit a fantáziádra bízom.

Profit várakozás:
Minél több lesz a forgalmad, úgy emelkedhet a jutalékod is. Kerestem sok helyen, mennyi lehet az, régebbi adatok szerint 5-10% a feltett tétből, attól függően, hogy milyen kötésszámmal adta fel a tippmixet.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: Facebook

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!