Indíts vállalkozást: 91. ötlet – a kereskedelem régen is jól ment…

Új ötletet mondok? Még a cikksorozatban sem írok újat elvileg, gyakorlatilag mégis jó, ha tudod a következő infókat. Miért? Mert ott kell, hogy motoszkáljon a fejedbe, hogy igenis érdemes beindítani ezt az üzletet. Sok minden csak a kellő motiváción múlik. Nos a 91. üzleti ötlet a webshopokról fog szólni. Igen az ötletek között már többször is említettem. Volt már 3D nyomtatós, sör nepper, ajándék, bor, DIY, kisállat webshop. Sőt még havidíjas fehérnemű ötletet is olvashatsz a Minneren. Láthatod tehát, hogy több ötlet is sikeres lehet még most is. Miért?

Telített a piac szerinted? És? Van konkurencia? Mindig van, nézd meg mit csinálnak, te tudnád jobban? Naná! Akkor vágj bele! Egy webáruházat ma már olcsón el tudsz indítani, havi 5-7 ezer forint költséggel már olyan webshop rendszert kapsz, ami teljesen kiszolgál. Tehát indulási költségeden már több százezer forintot spóroltál.

91. vállalkozás ötlet – Webáruház, webshop üzemeltetés
Az indulásnál persze kell raktárkészlet, de ezt megoldhatod beszállítókkal is, így máris spóroltál azon a területen is. De ezután jön a neheze. Kedvenc “saját szlogenem” jut eszembe, amit több helyen is használok. “Ha nem ismerik a céged, terméked, akkor nem is gondolnak rá, hogy vásároljanak tőled”.  Ez azt jelenti, hogy a marketingre is kell költened, vagy egyéb módon elérni azt, hogy minél többen halljanak rólad, lássák a te webáruházadat. Az, hogy csak elindul, még nem garancia a sikerre.
Szerencséd van, mert a webáruház tulajdonosok többsége a marketinghez nem ért, vagy nagyon gyenge a marketingjük. Sőt elárulok egy titkot, hiába tudják hol a hiba, mit kéne csinálni, nem teszik. Használd ki ezt!

A fent belinkelt ötleteknél többször is említettem a blog írását. Sőt a legtöbb abból indul ki.  Az ötletmorzsák alapján tehát könnyen saját ötletedet is bele tudod vinni, akár teljesen más területen indítasz webáruházat. Rengeteg dolgot vásárolunk már online, olyanokat is, amikre nem is gondolna az ember. Persze, a vásárlók még mindig szeretnek bemenni a boltba, megtapogatni, és utána valamelyik online boltban megveszik.

Kellő motivációt akarsz? Olvasd ezt el:
Készített egy vírusvideót, és 3 év után lett egy 615 millió dollár értékű vállalkozása

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: downloadsource.fr/Flickr

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!